10.56 Visi ligzdā

11.00 Mamma atkal aicina uz maltīti

Sandra L. wrote:Uku atstiepis lielu zivi![]()
10.58 Anna ķeras klāt
Pirms tam gan viņa gribēja knābt Uku, laikam dzina no zivs prom
Ahalianaliesma wrote:Sandra L. wrote:Uku atstiepis lielu zivi![]()
10.58 Anna ķeras klāt
Pirms tam gan viņa gribēja knābt Uku, laikam dzina no zivs promKā izmainījusies maigā meitene Anna, kas, klusu sīkdama, lūdza jauneklim Uku zivi, ko ne vienmēr arī saņēma...
(Nemaz citādi nevaram, esam taču cilvēki.Sandra L. wrote: (Protams, es cilvēciskoju)
Pēc pontu izskatās, ka kārtējo reizi sīkais kauslītis Taibu uzprasījās no vecākā NordaVērotāja wrote:![]()
Un kurš tad uzprasījās šoreiz?
Pēdējā bildē nudien izskatās, ka visi uz visiem apvainojušies un katrs guļ pats par sevi
Sandra L, vai pa labi bija lielais? Pontu bildītē 15:04 izskatās, ka tas pa kreisi ir stipri melnāksSandra L. wrote:Man izskatījās, ka sākums bija, ka kāds tur nevarēja līdzsvaru noturēt, sāka gāzelēties un uzgrūdās vienam, otram virsū. Tad sākās atpakaļ knābšana. Iesaistīti bija visi. Pēdējais punktu pielika lielais, kas pa labi. Bet varbūt pašu sākumu riktīgi neredzēju. Pat nedomāju, ka sanāks tāda plūkšanās
Sunshine wrote: un tā savukārt sēž jogas meistari![]()
Lielāks par Taibu viņš irSunshine wrote:Sandra L, vai pa labi bija lielais? Pontu bildītē 15:04 izskatās, ka tas pa kreisi ir stipri melnāksSandra L. wrote:Man izskatījās, ka sākums bija, ka kāds tur nevarēja līdzsvaru noturēt, sāka gāzelēties un uzgrūdās vienam, otram virsū. Tad sākās atpakaļ knābšana. Iesaistīti bija visi. Pēdējais punktu pielika lielais, kas pa labi. Bet varbūt pašu sākumu riktīgi neredzēju. Pat nedomāju, ka sanāks tāda plūkšanās
Sunshine wrote:16:35
.. un tā savukārt sēž jogas meistari![]()