Patirksķēja un 16.09 izlidoja
Vai tev ieslēgts VLC? Ja jā, tad tu patiešām skaties divas stundas senus notikumus.La Marie wrote:Vērotāj, kāds varētu būt iemesls, ka uz mana datora kameras pulkstenis ir par 2 stundām vēlāks?
Es skatos Tavā bildē, ka ir +/- 2 min pareizais laiks.
Interesanti - rīt pārbaudīšu praksē.Vērotāja wrote: Vai tev ieslēgts VLC? Ja jā, tad tu patiešām skaties divas stundas senus notikumus.
Ja VLC ieslēdz, kādu laiku skatās, tad aptur, bet neaizver un neizslēdz, tad ieslēdzot var turpināt skatīties no tās vietas, kad apturēji. Nezinu cik ilgi pleijeris saglabā to pauzi un uzkrāj tiešraidi, kādas pāris stundas noteikti. Pēc tam laikam pats izslēdzas.
Īsāk sakot, ja gribi skatīties notikumus pašlaik, aizver tiešraidi un atver vēlreiz.
Tiešām kaut ko nesa iekšā būrī? Vispārpieņemtais uzskats ir tāds, ka zaļās vārnas nebūvē ligzdu un materiālu dobumos/būros pašas nenes. Pa šiem gadiem gan ir daudzkārt radušās aizdomas, ka tā gluži nav, jo viņu ligzdās pastāvīgi atrodas visdīvainākie priekšmeti, kas nav saistīti ar barību un it kā ar ligzdas materiālu arī ne. Tā ka šī joma joprojām paliek lielā mērā neskaidra un noslēpumaina.La Marie wrote:19:40 Sarkanbaltais atrādījās pie būrīša. Nes materiālus iekšā.
Pamanīju tikai vienā reizē un nopriecājos - tā bija kaut kāda brūna mizas daļiņa knābītī. Bet var jau būt, ka aiz pārpratuma, jo tā miza nokrita, kad viņa pie cauruma iekšā skatījās. Man likās, ka iemeta iekšā, bet var jau būt, ka tas bija pārpratuma gadījums.dabasSkaņas wrote:Tiešām kaut ko nesa iekšā būrī? Vispārpieņemtais uzskats ir tāds, ka zaļās vārnas nebūvē ligzdu un materiālu dobumos/būros pašas nenes. Pa šiem gadiem gan ir daudzkārt radušās aizdomas, ka tā gluži nav, jo viņu ligzdās pastāvīgi atrodas visdīvainākie priekšmeti, kas nav saistīti ar barību un it kā ar ligzdas materiālu arī ne. Tā ka šī joma joprojām paliek lielā mērā neskaidra un noslēpumaina.La Marie wrote:19:40 Sarkanbaltais atrādījās pie būrīša. Nes materiālus iekšā.