Melnie stārķi Zemgalē, 2016 (Zīle un Ozols)
Re: Melnie stārķi Zemgalē, 2016 (Zīle un Ozols)
Māri, es it kā esmu kurzemniece, diezgan labi pazīstu knaušus un spindzeles, bet perpelīti es pirmo reizi dzirduMĀRIS wrote:10.46. Uzreiz divi mazi perpelīši!!!![]()
![]()
![]()

Visu dienu brīnos, metu kaunu pie malas un tomēr prasīšu - kas tas ir par zvēru?

- Lianaliesma
d.e. wrote:Nez kura no tām zīmēm ir tieši - Latvijaroosaluristaja wrote:Pateicoties jūtūbā esošajai čata opcijai, varam uzzināt, ka šo kameru skatās arī pasaules visdaudzskaitlīgākās nācijas pārstāvji. Un tagad es zinu, ka šis " 這在拉脫維亞 "nozīmē "tas ir Latvijā"!!

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

Nez kāpēc, Latvija ir 5 no 6 simboliemd.e. wrote:Nez kura no tām zīmēm ir tieši - Latvijaroosaluristaja wrote:Pateicoties jūtūbā esošajai čata opcijai, varam uzzināt, ka šo kameru skatās arī pasaules visdaudzskaitlīgākās nācijas pārstāvji. Un tagad es zinu, ka šis " 這在拉脫維亞 "nozīmē "tas ir Latvijā"!!

Slapjš , vēl slapjāks .....bet vardītēm jābūt !
Tas ir kaut kas mazs, kustīgs, pīkstošs, un visu apkārtējo uzmanības pieprasošs. Murmulītis - tas ir kaut kas biku lielāks, kustīgs, pīkstošs....! Buļbertīš - jau pavisam liels...!Simba wrote: Māri, es it kā esmu kurzemniece, diezgan labi pazīstu knaušus un spindzeles, bet perpelīti es pirmo reizi dzirdu![]()

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
MĀRIS wrote:Tas ir kaut kas mazs, kustīgs, pīkstošs, un visu apkārtējo uzmanības pieprasošs. Murmulītis - tas ir kaut kas biku lielāks, kustīgs, pīkstošs....! Buļbertīš - jau pavisam liels...!Simba wrote: Māri, es it kā esmu kurzemniece, diezgan labi pazīstu knaušus un spindzeles, bet perpelīti es pirmo reizi dzirdu![]()
![]()

lianaliesma, nav tik trakilianaliesma wrote:d.e. wrote:Nez kura no tām zīmēm ir tieši - Latvijaroosaluristaja wrote:Pateicoties jūtūbā esošajai čata opcijai, varam uzzināt, ka šo kameru skatās arī pasaules visdaudzskaitlīgākās nācijas pārstāvji. Un tagad es zinu, ka šis " 這在拉脫維亞 "nozīmē "tas ir Latvijā"!!
Manī arī vienmēr izbrīnu rada tās zīmes un to jēgas atpazīstamība, un galvenais, ka absolūti nav cerību pašai tādas apgūt...

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
- Lianaliesma
Vērotāja wrote: lianaliesma, nav tik trakiTagad mēs zinam, ka pirmie divi vārdi abos teikumos ķīniešu valodā visdrīzāk nozīmē "Tas ir".
![]()
![]()
![]()

Nē, protamslianaliesma wrote:Vērotāj, un Tu saki, ka varētu atcerēties, nākošreiz ko tādu ieraugot? kaut tikai to "tas ir"...

20:22 dīvaina vecāku maiņa...
Viens atlidoja, uzlaidās uz augšējā zara, otrs nedaudz tā kā nosēcās, bet nu ļoti dīvaini, tad aizlaidās un otrs ielaidās ligzdā.
Laikam pagājušajā gadā, sākot barot bērnus, viņi vispār vairs nesveicinājās? Un tagad ir tāds kā "ne ta sveicināt, ne nesveicināt" periods? Cerēsim, ka tā
Savādāk jau nobijos, neredzot, kas notiek, ka kāds traucēklis.
Viens atlidoja, uzlaidās uz augšējā zara, otrs nedaudz tā kā nosēcās, bet nu ļoti dīvaini, tad aizlaidās un otrs ielaidās ligzdā.
Laikam pagājušajā gadā, sākot barot bērnus, viņi vispār vairs nesveicinājās? Un tagad ir tāds kā "ne ta sveicināt, ne nesveicināt" periods? Cerēsim, ka tā

22:00 kaut kas zem stārķa ligzdas čabinās 

Kāpēc mazos nebaro? Ērgļiem un vanagiem barības krājumi redzami ligzdā, bet šiem pagaidām čaumala.
Lene, stārķi baro bērnus nedaudz savādāk nekā vanagi vai ērgļi. Stārķi aizlido uz barošanās vietām, pielasa guzu ar ēdienu un atlidojot uz ligzdu atrij to bērnu priekšā. Bērni uzlasa atrīto barību, bet lielos gabalus un to ko mazie nav varējuši apēst, vecāks uzlasa sev.Lene wrote:Kāpēc mazos nebaro? Ērgļiem un vanagiem barības krājumi redzami ligzdā, bet šiem pagaidām čaumala.
Šodien Liz01 lika šo barošanas video https://www.youtube.com/watch?v=39Fvj_RP2I0
Paldies par atbildi, sapratu, izlasīju arī iepriekš rakstīto. Nezināju ka stārķi tā baro mazos, tagad zināšu.
- Lianaliesma
16.maijs
Labrīt!
7.29 Atlido Zīle, Ozols aizlido, Zīle baro mazuļus

7.30

7.32 Ozols atnes sūnas interjeram, pēc tam arī zariņu

pievienots video no LK - 7h29m melnais starkis Female came home Male flew out returns with moss, liznm
Video: https://www.youtube.com/watch?v=ZRQHfYsKT5o
Labrīt!

7.29 Atlido Zīle, Ozols aizlido, Zīle baro mazuļus

7.30

7.32 Ozols atnes sūnas interjeram, pēc tam arī zariņu

pievienots video no LK - 7h29m melnais starkis Female came home Male flew out returns with moss, liznm
Video: https://www.youtube.com/watch?v=ZRQHfYsKT5o

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
- Lianaliesma
9.06 Atlido Ozols ar ligzdas materiālu
Video no LK - 9h06m melnais starkis Male brougt a bunch wet gras is preening Female, liznm
Video: https://www.youtube.com/watch?v=cjEoW_h9ksA
Video no LK - 9h06m melnais starkis Male brougt a bunch wet gras is preening Female, liznm
Video: https://www.youtube.com/watch?v=cjEoW_h9ksA