Diskusijas
Re: Diskusijas
Saliku 20.34, bet acis gan kantainas
jāmeklē pilieni, aizrāvos un aizmirsu par biežāku mirkšķināšanu. 
hehe, labi, ka lianaliesma neielika puzli no kādiem 1000 gabaliņiem, būtu mums te līdz rītam, ko krāmēt, kamēr bildi dabūtu !Simba wrote: d.e., es Tevi pārsitu - man 26.10![]()
lianaliesma, paldies par galvas mežģi, bija labs
Tā ir datorgrafika.
- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Šorīt plkst.8:20 LNT 900 sekundēs bija intervija ar Jāni Ķuzi par webkamerām u.c. Vēlāk pameklēšu kādu linku.
Varbūt šeitd.e. wrote:Šorīt plkst.8:20 LNT 900 sekundēs bija intervija ar Jāni Ķuzi par webkamerām u.c. Vēlāk pameklēšu kādu linku.
http://tvplay.skaties.lv/parraides/900- ... start=true
Nu traka pavedinātāja
- Lianaliesma
Made wrote: Nu traka pavedinātāja57:10 darba dienā!
Jā, tas ir tas pats sižets, kuru rādīja no rītaRaganiete wrote:Varbūt šeitd.e. wrote:Šorīt plkst.8:20 LNT 900 sekundēs bija intervija ar Jāni Ķuzi par webkamerām u.c. Vēlāk pameklēšu kādu linku.
http://tvplay.skaties.lv/parraides/900- ... start=true
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
- Ligzdas gariņš
17.29. Par 100% piekrītu, un baidos ka mūsu vērotāju pulciņš tādēļ jau ir sarucis.Ligzdas gariņš wrote:nu mīlīši vai tā ir vērošanavai tiešām tur neko nevar darīt
![]()
![]()

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Es personīgi pagaidām no mūsu kamerām esmu spējīga tikai skatīties stārķu ligzdu, jo tā vēl kaut cik strādā. Pārējās skatīties pacietība zūd. Protams, Māri, es ari uzskatu, ja nevar skatīties ar prieku, tad jābeidz sevi mocīt un vērot melno ekrānu, un loģiski, ka vērotāju pulciņš saruks. 
Paldies, lianaliesma! mani rezultāti - Ansis&Egle 10.36, Ozols&Zīle 35.19lianaliesma wrote:Kamēr gaidi ērgļus ligzdā, saliec puzli!![]()
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=19a24d405917
Atliku uz brīvāku brīdi, jāsarauj darbiņi
- Lianaliesma
Oho!Cīrulīte wrote: Paldies, lianaliesma! mani rezultāti - Ansis&Egle 10.36, Ozols&Zīle 35.19

Šis gan bija ne pa jokam 52:42
Pa 15:17 saliku viņus ligzdālianaliesma wrote:Kamēr gaidi ērgļus ligzdā, saliec puzli!![]()
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=19a24d405917
Tikai kur Ansis palicis
Varbūt noder kameru vīriem. No plkst. 21.30 līdz 22.10 biju ieslēgusi visas 4 kameras. Neviena no tām neatslēdzās, pulkstenīši ritmiski skaitīja sekundes, neviens riņķis negriezās. Cik es saprotu, tad pa dienu kaut kas kaut ko nevelk, vakarā pie mazākas slodzes savienojums nostabilizējas. Es šajās nebūšanās ar kamerām mēģinu atrast arī kaut ko pozitīvu.
Uzrakstīju atbildīgajiem, ka ir problēmas ar tiešraidēm.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns