kamēr rakstīju neredzēju,pienācās kačāt video...Hildiņa wrote:Margo viņam pat uz astes uzkāpa
Mr.Y tik pārbijies skatās uz Margo: dzīs prom vai ļaus paliktLigzdas gariņš wrote:kamēr rakstīju neredzēju,pienācās kačāt video...Hildiņa wrote:Margo viņam pat uz astes uzkāpa
Margo un Mistera dialogs un nokāpelētā aste/6.04 min./![]()
Saimniecemega2 wrote:17:33 Šobrīd mamma ir ieņēmusi ligzdu,bet video gan labs--tētuks tik sabijies izskatījās un čiepst,kā mazs putnēns--skaidrs,kurš ligzdā saimnieks![]()
Misters "zem sievas tupeles"mega2 wrote:17:33 Šobrīd mamma ir ieņēmusi ligzdu,bet video gan labs--tētuks tik sabijies izskatījās un čiepst,kā mazs putnēns--skaidrs,kurš ligzdā saimnieks![]()
Es tā skatos, ka putnu pasaulē ir jābrēc mana dzimuma pārstāvjiem - visur viņi ir zem sievu tupelēm, un dažviet zem tādām augstpapēdenēm!!!, kā Harietas ligzdā M15!Ligzdas gariņš wrote:Misters "zem sievas tupeles"mega2 wrote:17:33 Šobrīd mamma ir ieņēmusi ligzdu,bet video gan labs--tētuks tik sabijies izskatījās un čiepst,kā mazs putnēns--skaidrs,kurš ligzdā saimnieks![]()
kā jau,Vērotāja,teica šai ligzdā valda - matriarhāts un tā tam būs būt
Tā jau gluži nav. Šādas attiecības ir raksturīgas gaļēdājiem - pūčveidīgajiem un dienas plēsīgajiem putniem.MĀRIS wrote:Es tā skatos, ka putnu pasaulē ir jābrēc mana dzimuma pārstāvjiem - visur viņi ir zem sievu tupelēm, un dažviet zem tādām augstpapēdenēm!!!, kā Harietas ligzdā M15!
Vismaz kaut kur manējā šlaka netiek apbižota. Un ja pareizi atceros, tad pie vistām gailis arī tiek godā turēts!roosaluristaja wrote: Tā jau gluži nav. Šādas attiecības ir raksturīgas gaļēdājiem - pūčveidīgajiem un dienas plēsīgajiem putniem.
Ir putnu sugas un grupas, kur viss ir pavisam savādāk. Piemēram, medņierm un rubeņiem ir reāls islams. Gaiļi izkaujas, tad stiprākie savāc sev harēmu un pēc mīlas priekiem saka vistām "Auf Wiedersehen im nächsten Jahr". Visi perēšanas un mazuļi audzināšanas prieki gulstas uz mātīšu pleciem.
Pīlēm ir monogāmija, bet arī tur tēviņa interese par sugas turpināšanu beidzas pēc 18+ aktiem. Pēc tam viņi savācas puisiešu bariņos un dodas savās gaitās.