Ar mani tieši tāpat,asaras jau acīs,skrēju no pusdienas laika ar bailēm par ērgleni,bet šeit divi melnīšiSandra L. wrote:Kādi priecīgi notikumi, aš, apraudājos!

Ar mani tieši tāpat,asaras jau acīs,skrēju no pusdienas laika ar bailēm par ērgleni,bet šeit divi melnīšiSandra L. wrote:Kādi priecīgi notikumi, aš, apraudājos!
LK forumieši domā, ka vispirms bija mājās Ozols 12.46, un tad atlidoja Zīle 12:47 augšējā zarā.Liz01 wrote:
Hellem wrote: :hi: 12:47 The female BS landed on the high branch :loveshower:
Male came home 12:46 and was singing long and loud :whistling:
Liz, must be female, he sang a long greeting song
![]()
yesss? :headroll: I'm happy!!
Plankums uz labās kājas Zīlei, bet tas droši vien ar pirmo lietu nomazgāsiesMade wrote:Ar balto plankumu uz kājas bija apakšā![]()
Tik saprotami, ka nevajag atvainotiesLa Marie wrote:Nu ja, tagad visi satraukti rakstām vienu un to pašu.
Atvainojos par atkārtošanos.
La Marie, jaukos melno stārķu pirmās tikšanās skatus esmu redzējusi trīs reizes un vienmēr tēviņš tūlīt pēc pirmā sveiciena apguļas. Vai viņš rāda, ka ligzda gatava vai "kājas ļenganas" nezinu, bet tā viņi dara vienmēr.lianaliesma wrote:Wow! Liekas, ka tomēr ir Zīle!![]()
![]()
La Marie, varbūt Zīle bija atlidojusi ligzdā no rīta Ozola prombūtnes laikā? un Ozols tikai tagad atgriezās? Es šodien te nesekoju līdzi notikumiem...La Marie wrote:12:55 Abi ligzdā. Sveicinās. Tas, ko mēs uzskatījām par Ozolu, visu laiku mēģina nogulties un rādīt savas jūtas tādējādi.
Vai mēs būtu ko sajaukuši un atlidojis ir Ozols, bet Zīle jau bija te?