ka tik šis te nekļūst par vanaga desertu,cerams ka viņiem ir mutiska noruna - tu man liec mieru un es tev eju ar līkumu,kaimiņu būšana tomēr

Video: https://www.youtube.com/watch?v=bL5dpAh2l78
Hmmm... ar otro reizi ieraudzīju kreisajā pusē zem ligzdas tumšu kaķi.Ligzdas gariņš wrote:nu kurš še atradīs apakšīrnieku![]()
nu ko apakšīrniekam jādod vārdsVērotāja wrote:Hmmm... ar otro reizi ieraudzīju kreisajā pusē zem ligzdas tumšu kaķi.Ligzdas gariņš wrote:nu kurš še atradīs apakšīrnieku![]()
tad būs jāskatās trešo reiziMaz-ko-zinu wrote:Ligzdas gariņ, kas tur bija jāierauga?
Es divas reizes skatījos -
Pērn mums iezīmējās Mangaļsala, Daugavgrīva, Bolderāja.Viky wrote:Jā, žēl, ka nezinam, kur ir ligzda. Ja nu tas ir manējais vanadziņš
Nu jāMade wrote:Pagājšgad viņš bija jauniņš, šogad vajadzētu būt jau pieaugušākam, ne?
Labi, labiLigzdas gariņš wrote:tad būs jāskatās trešo reiziMaz-ko-zinu wrote:Ligzdas gariņ, kas tur bija jāierauga?
Es divas reizes skatījos -pa kreisi melnītis,te meitenes jau atminēja
šo ganVērotāja wrote: Ligzdas gariņ, ja Tu domā šo bildi, tas kurš guļ, ir tēviņš, stāv mātīte.
Manuprāt mātīte ir tā pati, kuru redzam pašlaik.
Jā. Šogad tā laikam vajadzētu būt. Šogad viņi laikam izskatās vienādi krāsojumā.Made wrote:Vērotāja, ja pieaugušāks, tad citas bikses tā kā jāvalkā..
Viņam ķeburiņi uz sāniem kā sirsniņasMade wrote:viena vien pontu bilde, toties no otra sāna