Labrīt! Es par Anita & Oskars vai Marta & Bruno---jāsāk balsot,jo tālāk brauksim,jo dziļāk ''auzās''

Osis man arī patīk (vislabāk no visiem vīru vārdiem). Atbalstu pievienošanu.vijoliite wrote:Labrīt! Gribu pagaidām atbalstīt EGLI un un partneris varētu būr OSIS ( gan koks, gan Oskars. Skaisti un latviski būtu EGLE un OSIS.
Gribu papildināt, ka nevajadzētu tik ļoti personificēt, bet pasaku,teiku vai dabas tēlus izvēlēties. Tās ir tikai manas domas.
Jā ! Es arī p a r !Sandra L. wrote:Osis man arī patīk (vislabāk no visiem vīru vārdiem). Atbalstu pievienošanu.vijoliite wrote:Labrīt! Gribu pagaidām atbalstīt EGLI un un partneris varētu būr OSIS ( gan koks, gan Oskars. Skaisti un latviski būtu EGLE un OSIS.
Gribu papildināt, ka nevajadzētu tik ļoti personificēt, bet pasaku,teiku vai dabas tēlus izvēlēties. Tās ir tikai manas domas.
Labrīt.mega2 wrote:24.marts
Labrīt! Es par Anita & Oskars vai Marta & Bruno---jāsāk balsot,jo tālāk brauksim,jo dziļāk ''auzās''
Tā arī ir. Mums laukos ir sunīte Loraskarleta wrote:teica ,ka tas ir suņa vārdsMade wrote:Jā, Loras vējš tagad pūš labvēlīgs) Pirms nepilna gada forums to norēja
Re re, Māri, ja liekas, ka nepiestāv, tam pamatojumam ir cita skaņa. Toreiz man tā noskaņa likās: fui, suņa vārds! "Norēja", t.i., nolika kā suņa vārdu un tas taču smukām meitenēm arī irMĀRIS wrote:Pēc manām domām Zīļukai vārds Lora nemaz nepiestāvēja, turpretī ērglenei man viņš tīri labi patīk, un es balsošu par viņu. Vai varbūt Ernu.
Erna, Lora, stipri, ar "R" burtu, ērglenei piedienoši vārdi /pēc manām domām/.Made wrote: Es par Ernu domāju. Man rados tam ir nelaimīga likteņa asociācija. Bet vispār interesanti, kā Erna cēlusies, sen nav dzirdēta un vai kādam dzīvē nācies ar to satikties. Man tas patīk. Pēc skaņām nedaudz atgādina ērgli, anglisko earn (pelnīt)
Bruno - Marta ,šie liekas tādi neitrāli ,piemēroti vārdiņiMĀRIS wrote:Erna, Lora, stipri, ar "R" burtu, ērglenei piedienoši vārdi /pēc manām domām/.Made wrote: Es par Ernu domāju. Man rados tam ir nelaimīga likteņa asociācija. Bet vispār interesanti, kā Erna cēlusies, sen nav dzirdēta un vai kādam dzīvē nācies ar to satikties. Man tas patīk. Pēc skaņām nedaudz atgādina ērgli, anglisko earn (pelnīt)
es ar gribētu šos vārdus,kam vajadzēs izrunāt izrunāslianaliesma wrote:Liekam EGLE un ČIEKURS
Bet kā mēs tās balsis pieskaitīsim?skarleta wrote:Vārdi labiKā notiek balsošana? Vai tikai forumieši?Vai citi no malas arī var balsot?
Antons-man liekasVērotāja wrote:Ja gribat Čiekuru, viens vārds no esošajiem jāizņem ārā, lai paliek 10.
Tieši to pašu gribēju piedāvātskarleta wrote:Antons-man liekasVērotāja wrote:Ja gribat Čiekuru, viens vārds no esošajiem jāizņem ārā, lai paliek 10.