Iesaku vārdus ar ne vairāk kā 4 burtiem--ātri rakstās,viegli izrunājās visiem:izvēle liela

Nu BERTA bija mans pirmais vārds ,kuru iedomājos ,bet tika atmests ,būšot daudz atmiņu par Durbīti....bet varbūt tieši vajag atmiņasRaganiete wrote:Visu laiku gaidu minam vārdiņu,kuru daudzi gribēja ielikt mazajai Durbertiņai. Bet šoreiz varbūt īsti derētu Norberts un Berta?
mega, izvēlies, lūdzu, kurus vārdus Tu vēlies iesniegt? Lai nesanāk, ka atkal balsosim par 60 vārdiem kā bija ar Durbertu.mega2 wrote:Mīlīši (tas no Māra)!!Mēs jau pie saviem latviešu mēles vārdiem esam pieraduši un varam izrunāt viskautko,bet jāpadomā arī par mūsu ārvalstu forumiešiem,tomēr par ērgļiem ir ļoti liela interese un daudzi nevar ne uzrakstīt ,ne izlasīt,ne izrunāt vārdus,kur ir garumzīme,mīkstinājuma zīme vai jumtiņš![]()
Iesaku vārdus ar ne vairāk kā 4 burtiem--ātri rakstās,viegli izrunājās visiem:izvēle lielaMiks,Niks,Riks,Toms,Viks.....Dora,Rota,Eva,Zita,Lida....utt.
Paldies Made!Made wrote:sandra3006, laikam to var dabūt elektroniski (nepamēģināju)
https://examplewordpresscom1500.wordpre ... ete-balta/
Man ir, varu iedot.sandra3006 wrote:Paldies Made!Made wrote:sandra3006, laikam to var dabūt elektroniski (nepamēģināju)
https://examplewordpresscom1500.wordpre ... ete-balta/Man jau likās, ka Kolinss, bet nebiju pārliecināta par visiem 100. Vilkijs Kolinss ''Sieviete baltā''. Gribētos vēlreiz šo grāmatu izlasīt. Pusaudžu gados caurām naktīm to lasīju, nevarēju atrauties.
Tajā saitē tā ir bibliotekas formātā, ko var lejuplādēt, bet var arī uzspiest un tad atvērsies lasīšanai 248.lpp.sandra3006 wrote: Gribētos vēlreiz šo grāmatu izlasīt. Pusaudžu gados caurām naktīm to lasīju, nevarēju atrauties.
Oaskaru pievienoju.Made wrote:Oskars ("zvejnieka", t.i., "jūrnieka" dēls), Varis, Reinis...
Vērotāja, tie jāliek sarakstā tikai tad, ja vēl kāds atbalsta.
Vispār Oskars sāk iepatikties...
tad jau jāliek Anita arMade wrote:Oskars ("zvejnieka", t.i., "jūrnieka" dēls), Varis, Reinis...
Vērotāja, tie jāliek sarakstā tikai tad, ja vēl kāds atbalsta.
Vispār Oskars sāk iepatikties...
Dzēšam ārā?Hildiņa wrote:Man šķiet , ka starp latviskajiem vārdiem Bonija un Klaids ir pagalam apmaldījušies...