La Marie wrote:Labrītiņ!Emotion wrote:Esmu palaidusi garām, kur vairs sameklēt - vai Uku šogad būs pirmais perējums?
Tēviņš nav gredzenots, līdz ar to daudz par viņa identifikāciju pirms tam nav zināms.
Pagājušajā gadā šajā ligzdā neperēja.
Igauņu ornitalogi raksta, ka šo ligzdu Uku pats ir uzcēlis.
Kas to lai zina...
Mātītei (2009.gada perējums) gan varētu būt pirmie mazuļi.
Uku arī izskatās jauns, taču varētu būt, ka jaunulis ieraudzīja ērgli ar zivi nagos un nolēma, ka tā ir viņam. Jo vecāki taču nesa.Emotion wrote: Paldies, La Marie!
Tad man pirmā asociacija attiecībā uz šo jandāliņu ienāca prātā tāda, ka tas jaunulis iespējams varētu būt kāds no Uku iepriekšējā gada bērniem, kurs uzdrošinājās medīt zivi no tēta nagiem neapjaušot, ka tētim nu jau ir cita ģimenebet tas tikai ir viens mans prātojums.
Skaists saullēkts. Uku nomaina Annu perēšanāmega2 wrote: 6:30 Labrīt arī šeit!! Abi ligzdā, olas joprojām divas
6:32 kamēr rakstīju,viens prom, otrs perē
Tā kā Annai šie ir pirmie mazuļi, un iespējams, arī Uku, tad labāk mazāk... ja nu nav vēl to prasmju.Viky wrote:Ja godīgi, man īsti negribētos, lai ir trešā oliņa, jo tad būtu diezgan liela starpība starp pirmo un trešo cāli, un labi, ja visi būs draudzīgi, bet ja nē.....negribētos, lai būtu tāda situācija, kāda bija Harietas un M15 ligzdāEmotion wrote:hmmm, nebūs trešās oliņas? Varbūt pa dienu būs?
Es arī negaidu trešo olu , manuprāt ,tagad pietiek ar 18+.......Viky wrote:Ja godīgi, man īsti negribētos, lai ir trešā oliņa, jo tad būtu diezgan liela starpība starp pirmo un trešo cāli, un labi, ja visi būs draudzīgi, bet ja nē.....negribētos, lai būtu tāda situācija, kāda bija Harietas un M15 ligzdāEmotion wrote:hmmm, nebūs trešās oliņas? Varbūt pa dienu būs?
Viky wrote:Ja godīgi, man īsti negribētos, lai ir trešā oliņa, jo tad būtu diezgan liela starpība starp pirmo un trešo cāli, un labi, ja visi būs draudzīgi, bet ja nē.....negribētos, lai būtu tāda situācija, kāda bija Harietas un M15 ligzdāEmotion wrote:hmmm, nebūs trešās oliņas? Varbūt pa dienu būs?