Puika (pārī) visu dienu viens uz tas pats, tā ir mana pārliecība, "muguras smadzenes", zinātniska skaidrojuma nav.....Vērotāja wrote: Vienā brīdī skatoties šodien kad viņi lidoja iekšā-ārā, bija sajūta, ka sākumā bija cits putns un pēc tam cits. Mātīte visu laiku tā pati.
Vienu brīdi biju pārliecināta, ka redzu Neroberta muguru, pēc tam atkal, ka tā nav Neroberta mugura.
🔒Jūras ērgļi Durbē 2016 (Šilute un Vents)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2016 (Durbe un Roberts)
19.26 meitenes baltais astes pleķitis vēl redzams 

19:21 Nāk nakts un pie debesīm parādās zvaigznes... ko lai vientuļai meitenei aiznes....tagad paliek vien skaņa un iztēle 

Jauka diena bija. Rītdiena būs jaukāka, vienīgi darbadiena.

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Sveiki
Cīņa par ligzdu / battle for the nest

Cīņa par ligzdu / battle for the nest
-
Manuprāt,ka tēviņš ir Roberts - klibā kāja var sadzīt.
Bet sēžot uz zara,kāju pārkabināja pāri, sāpēja - KREISO kāju,to pašu,kura sāpēja Robčikam.

Bet sēžot uz zara,kāju pārkabināja pāri, sāpēja - KREISO kāju,to pašu,kura sāpēja Robčikam.

19:42 Arī tumsas aizsegā nav miera, skaļi izrāda savas tiesības uz teritoriju.
19:46 atkal iet vaļā skaļš ļembasts
19:48 rosība ligzdā
20:19 skaļa kliegšana ligzdā
19:46 atkal iet vaļā skaļš ļembasts
19:48 rosība ligzdā
20:19 skaļa kliegšana ligzdā
- Ligzdas gariņš
20.19 abi bļauj ligzdā,vai ta svešais ar nakti neļauj mierīgi gulēt...
Nē, tas nav Roberts, kājas viņi visi var savainot, klibot/neklibot, nosmērēt u.t.t , bet Roberts izskatās citādi, cita seja, knābis, citas muguras un astes spalvas.Vērotāja16 wrote:Manuprāt,ka tēviņš ir Roberts - klibā kāja var sadzīt.![]()
Jā, laikam jāsaka - sveika forumā !

Bet nu man šķiet, ka Tev savu "vārdiņu" kaut kā jāpamaina, jo Vērotāja mums te jau ir. Viņas zināšanas sniedzas daudz tālāk, nekā daudziem mums, kas arī šeit ir - vērotāji, nemaz nerunājot par to darbu, ko viņa ir šeit ieguldījusi... Neņem ļaunā, es saprotu, ka tas tā ...uzrakstīts ar domu, ka visi te ērgļus vērojam + cipars klāt, lai nejuktu. Tomēr jūk mums ērgļi un juks arī vārdi, ja sarindosies kādi n-tie Vērotāji ar kārtas Nr.
Principā tas gan tā - mans subjektīvais viedoklis

-
d.e. wrote:Nē, tas nav Roberts, kājas viņi visi var savainot, klibot/neklibot, nosmērēt u.t.t , bet Roberts izskatās citādi, cita seja, knābis, citas muguras un astes spalvas.Vērotāja16 wrote:Manuprāt,ka tēviņš ir Roberts - klibā kāja var sadzīt.![]()
Jā, laikam jāsaka - sveika forumā !![]()
Bet nu man šķiet, ka Tev savu "vārdiņu" kaut kā jāpamaina, jo Vērotāja mums te jau ir. Viņas zināšanas sniedzas daudz tālāk, nekā daudziem mums, kas arī šeit ir - vērotāji, nemaz nerunājot par to darbu, ko viņa ir šeit ieguldījusi... Neņem ļaunā, es saprotu, ka tas tā ...uzrakstīts ar domu, ka visi te ērgļus vērojam + cipars klāt, lai nejuktu. Tomēr jūk mums ērgļi un juks arī vārdi, ja sarindosies kādi n-tie Vērotāji ar kārtas Nr.
Tas,ka es esmu tagad piereģistrējusies, nenozīmē,ka neesmu pieredzējusi!

Es kopš 2015.gada sākuma,kad perēja olas - jau vēroju. Ne tikai šo,bet arī visas citas.

Bet,ja tas ļoti traucē, varu jau nomainīt vārdu.

d.e. wrote:
Jā, laikam jāsaka - sveika forumā !![]()

-
Tā kā es tikai šodien piereģistrējos forumā - pastāstiet, kur varu nomainīt savu vārdu? 

- Ligzdas gariņš
21.33 tālumā skan ērgļa balss,ligzdā divi atbild 

21:33 ērgļi ligzdā skaļi signalizē par tiesībām teritorijā, trešais ārpus ligzdas atsaucas.
- Ligzdas gariņš
Sveika forumā,prieks ka piebiedrojies mūsu pulciņam!Vērotāja16 wrote:Tā kā es tikai šodien piereģistrējos forumā - pastāstiet, kur varu nomainīt savu vārdu?

Uz to tev noteikti varēs atbildēt Vērotāja

viņa mums kā cāļu mamma,mēs kā cālīši viņas paspārnē,viņa ir pelnījusi būt vienīgā šī nika nēsātāja./mēs pat putniem neliekam vienādus vārdiņus/
Last edited by Ligzdas gariņš on 13 Mar 2016 21:48, edited 1 time in total.
...es pati piereģistrējos ar domu, ka pamainīšu tos iniciāļus vēlāk, bet nekā...neatradu kā to var izdarīt. Visticamāk to mācēs pateikt Vērotāja vai Lianaliesma vai kāds cits, kas te tā nopietnāk to visu pārzin! Nav jau nekāda steiga, gan Vērotāja pateiks, kas darāms un kā, uzraksti privātu ziņu.Vērotāja16 wrote:Tā kā es tikai šodien piereģistrējos forumā - pastāstiet, kur varu nomainīt savu vārdu?
Priecē, ka Durbertvillas vērotāju ir tik daudz un mēs visi gaidam, kas notiks tālāk !

21.45. Kamera joprojām strādā, tumsa, šalko vējš, žēl, ka kamerai nav kāda infrasarkanās redzamības acs un mēs neredzam, kas notiek ligzdā !
Labdien,Vērotāja16 wrote:Tā kā es tikai šodien piereģistrējos forumā - pastāstiet, kur varu nomainīt savu vārdu?
šo niku lietoju no 2010.gada, tāpēc, manuprāt, nav korekti reģistrēties ar analogu niku, kaut arī ar klātpieliktu 16.
Niku profilā nomainīt nevar. Jums jāizdzēš šis profils un jāiereģistrējas no jauna ar citu vārdu. Jums ir tikai 3 komentāri, tāpēc, ceru, ka tas nesagādās problēmas.
Paldies par sapratni.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
-
Es,protams, atvainojos, es nezināju,ka šeit ir '' galvenā '' v;erotāja...Vērotāja wrote:Labdien,Vērotāja16 wrote:Tā kā es tikai šodien piereģistrējos forumā - pastāstiet, kur varu nomainīt savu vārdu?
šo niku lietoju no 2010.gada, tāpēc, manuprāt, nav korekti reģistrēties ar analogu niku, kaut arī ar klātpieliktu 16.
Niku profilā nomainīt nevar. Jums jāizdzēš šis profils un jāiereģistrējas no jauna ar citu vārdu. Jums ir tikai 3 komentāri, tāpēc, ceru, ka tas nesagādās problēmas.
Paldies par sapratni.
Taču,pasakiet, kur es varu izdzēsties, meklēju - nevaru īsti atrast...

Hmm, nevaru atrast. Laikam tas nav iespējams.
Moderatora tiesības ļauj tikai nobanot profilu, bet izdzēst nē.
Nu tad reģistrējieties neizdzēšot šo profilu, lai paliek, kā neaktīvs tas nevienam netraucē.
Moderatora tiesības ļauj tikai nobanot profilu, bet izdzēst nē.
Nu tad reģistrējieties neizdzēšot šo profilu, lai paliek, kā neaktīvs tas nevienam netraucē.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns