Jūras ērgļi Igaunijā, 2016 (Anna un Uku)
Re: Jūras ērgļi Igaunijā (Anna un Uku), 2016
14:36-14:37 Anna dikti satraukusies. Skatās uz augšas zariem un bļauj.
15.10 Apgrozīja olu un apgūlās citā virzienā

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Last edited by Viky on 10 Mar 2016 16:58, edited 1 time in total.
16:56 Uku atnes sausās zāles kumšķi. Anna izstaipa notirpušās kājas un laižas lapās 
Uku pārņem stafeti.

Uku pārņem stafeti.
17:27
Uku tādas biš slapjas, nošņurkušas apakšbikses.. būs kauč kur pa purviem, pa grāvjiem bradājis

Uku tādas biš slapjas, nošņurkušas apakšbikses.. būs kauč kur pa purviem, pa grāvjiem bradājis

Last edited by Viky on 10 Mar 2016 18:02, edited 1 time in total.
17:58 Anna ligzdā
kur jūs tās egles redzat?(šis nav pirmais ieraksts par eglēm šajā forumā)Viky wrote:17:56 Kāds nosēdās egles galotnē

17:57
Anna uzlaidās uz zara, pēc tam uzreiz ligzdā sasegt oliņu

Anna uzlaidās uz zara, pēc tam uzreiz ligzdā sasegt oliņu

Iezīmēju ar aplītiDiana wrote:Viky wrote:17:56 Kāds nosēdās egles galotnē
kur jūs tās egles redzat?(šis nav pirmais ieraksts par eglēm šajā forumā)

Jā Viky arī ir aplītis
Kas pirms tam bija ligzdā - Uku, ja? Viņš aizlidoja, manuprāt uz to galotni un tur sēdēja Anna, kas tad pēc tam atlidoja uz ligzdu.
Sunshine bildē un manā baltajā aplī otrs putns vēl ir galotnē, es redzēju, ka pēc tam tas pacēlās no turienes.
Diana, bet ir bijis, ka ērglis apsēšzas tās priedes laikam, ne egles, galotnē, kas lielākā pa kreisi zem puļķīša

Sunshine bildē un manā baltajā aplī otrs putns vēl ir galotnē, es redzēju, ka pēc tam tas pacēlās no turienes.
Diana, bet ir bijis, ka ērglis apsēšzas tās priedes laikam, ne egles, galotnē, kas lielākā pa kreisi zem puļķīša

Last edited by Made on 10 Mar 2016 18:10, edited 1 time in total.
Jā, pirms tam Uku bija ligzdā. Bet es neredzēju kā notika maiņa, atvēru kameru tikai kad izdzirdēju saucienus un tajā brīdi pamanīju, kā kāds piezemējas tajā galotnē.Made wrote:Jā Viky arī ir aplītisKas pirms tam bija ligzdā - Uku, ja? Viņš aizlidoja, manuprāt uz to galotni un tur sēdēja Anna, kas tad pēc tam atlidoja uz ligzdu.
Jā,paldies. Redzēt jau es redzu tos ērgļus pat tālumā un galotnēs. Es bik pa ko citu. Es skatos un skatos ikreiz,bet es nevaru visā šitajā čupā priežu atrast kaut vienu EGLI. Bet šeit ik pa laikam ir "egļu galotnes" minētasViky wrote:Iezīmēju ar aplītiDiana wrote:Viky wrote:17:56 Kāds nosēdās egles galotnē
kur jūs tās egles redzat?(šis nav pirmais ieraksts par eglēm šajā forumā)

Viens vismaz sāk saukt lietas īstajos vārdos.Diana wrote: Es skatos un skatos ikreiz,bet es nevaru visā šitajā čupā priežu atrast kaut vienu EGLI. Bet šeit ik pa laikam ir "egļu galotnes".

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/

Nu jā, visi pieraduši pie eglēm pie Roberta, bet gan izskatās, ka Uku un Annas ligzdas apkaimē ir tikai priedes.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Tas ieraduma pēcViky wrote:Diana wrote:Jā,paldies. Redzēt jau es redzu tos ērgļus pat tālumā un galotnēs. Es bik pa ko citu. Es skatos un skatos ikreiz,bet es nevaru visā šitajā čupā priežu atrast kaut vienu EGLI. Bet šeit ik pa laikam ir "egļu galotnes" minētasViky wrote:17:56 Kāds nosēdās egles galotnē
Iezīmēju ar aplītiVarbūt tas saistībā ar Durbes ligzdu?Jo tur ir egle.