http://193.40.124.24/2016-merikotkas/20 ... -09-23.JPG

Uku atbild Annai, viņa pirmā sauc kaut kur tālumāDiana wrote:varbūt man tik tā izliekas,bet Uku izskatās tāds nemierīgs un nepacietīgs un sāk saukt Annu atpakaļ (bet kopumā es domāju,ka viņš līdz šim ir bijis gana foršs-atnes zarus,zivis un palaiž Annu palidot arī)
ak,tad es palaidu garām. bet tikko 11.14 arī sauca,bet nevienu īsi irms tam nedzirdēju. varbūt skaņa man pa klusu.Viky wrote:Uku atbild Annai, viņa pirmā sauc kaut kur tālumāDiana wrote:varbūt man tik tā izliekas,bet Uku izskatās tāds nemierīgs un nepacietīgs un sāk saukt Annu atpakaļ (bet kopumā es domāju,ka viņš līdz šim ir bijis gana foršs-atnes zarus,zivis un palaiž Annu palidot arī)
Jā kaut kad nesen (nepiefiksēju laiku) arī dzirdēju, ka Uku sauca tā pat vien.Diana wrote:ak,tad es palaidu garām. bet tikko 11.14 arī sauca,bet nevienu īsi irms tam nedzirdēju. varbūt skaņa man pa klusu.Viky wrote:Uku atbild Annai, viņa pirmā sauc kaut kur tālumāDiana wrote:varbūt man tik tā izliekas,bet Uku izskatās tāds nemierīgs un nepacietīgs un sāk saukt Annu atpakaļ (bet kopumā es domāju,ka viņš līdz šim ir bijis gana foršs-atnes zarus,zivis un palaiž Annu palidot arī)
Sunshine wrote:12:33
Vispirms sauca Anna tālumā, Uku viņai atbildēja
Te jau viņa lido
Uku viņai līdzi, abi prom