Vai Viky.Jamsis wrote: Vienīgā cerība uz AMI .....

Un nu jau 19.00.

Vēl dažas aizķērušās bildītes no pēdējā apciemojuma.

Vai Viky.Jamsis wrote: Vienīgā cerība uz AMI .....
96.lpp. bildē La Marie ieraudzījaLa Marie wrote:Lianaliesma, es arī uz šo siluetu jau kādu nedēļu vismaz blenžu... ar tādām pašām vai līdzīgām sajūtām...lianaliesma wrote:Durbīte
Tur visu laiku kāds iedziedās, īsti nesapratu kuru tieši domājiJamsis wrote:Vai ap 19.00 ir dzirdama mežā pūces balss (tēviņš)? Es neprotu ielikt video ......![]()
Vienīgā cerība uz AMI .....
Tā tas bija gan...pirksti bija savilkti un gaita ne pārāk stabila. Tomēr redzams, ka var pirkstus iztaisnot, nav tā, ka būtu kas nepareizi saaudzis un tas fiziski nebūtu iespējams.Jamsis wrote:Tomēr pirms tam nadziņi bija saliekti, nebija stabils atbalsts uz kājas.d.e. wrote:Pirms aizlidošanas pilnīgi normāli atbalstās uz kājām abi divi !
Tāda attāla un ne pilnībā dzirdama tā dziesma, bet manuprāt nekas cits kā meža pūce tas nevar būt, jāJamsis wrote:Paldies! Ir īstais, var dzirdēt 5 un 6 sekundē, 1.10 minūtē. Es domāju, ka meža pūce (klausos un mācos atpazīt)
rapaskalns wrote:Sveiciens!kameras kreisajā stūrī (Durbes fantomu)redzu jau sen,kopš viņas nav,bet kautrējos par to rakstīt, padomāsiet ka esmu nojūgusies.Bet tā kā to redz arī citi vērotāji, tad viss ok!
Jātaisa vēl viena sadaļa - Paranormālās parādības Jūras ērgļu ligzdāMĀRIS wrote:rapaskalns wrote:Sveiciens!kameras kreisajā stūrī (Durbes fantomu)redzu jau sen,kopš viņas nav,bet kautrējos par to rakstīt, padomāsiet ka esmu nojūgusies.Bet tā kā to redz arī citi vērotāji, tad viss ok!
Bet mēs jau šeit visi esam biku nojūgušies!