Neticas, ka Roberts ar tik sāpošu kāju būtu varējis noturēties pie 18+?

Kas zin, ko Roberts darījis, ka kāja atkal samocīta...varbūt tāpēc arī sāp, ka pārlieku būs kaut ko forsējis !

Nez vai tik viennozīmīgi. Vairošanās instinkts ir ļoti spēcīgs. Un mēs jau nezinām vai viņš ir klibs, jo salauzti pirksti šķībi sadzijuši vai arī viņam sāp. Iespējami abi varianti, tā šķiet.d.e. wrote:Made wrote:Neticas, ka Roberts ar tik sāpošu kāju būtu varējis noturēties pie 18+?Jamsis wrote:17.20 meitene pietupās. Varbūt tomēr velk uz perēšanas pusi? Tik tā ligzda stipri plakana un nesakopta.
Kopā tā brīža ik pa laikam mirkšķina trešo plakstiņu, diezgan biežiJamsis wrote:17.37 man izskatījās, ka Roberts diezgan šerpi ieknāba meitenei, varēja pamanīt, ka meitene strauji atrāva galvu un momentā aizvēra savu trešo plakstiņu acs aizsardzībai.
es jau sen izteicu tādu versiju, bet šeit teica, ka Robčikam nekas nekaišot. Nu kaiš gan.MĀRIS wrote:Mana versija ir tāda, ka Roberts vnk nepieņem Emmu, un gaida savu Durbīti. Mēs nezinam, cik ilgi viņi ligzdojuši kopā, tikai zinām Durbes vecumu - 1999 g. Ja viņi no ~2004 g. ir ligzdojuši kopā, es pieļauju, ka Roberts nevar tik vnk tam tikt pāri, un akceptēt citu sievišķi savās mājās. Labi, viņi nav cilvēki /lai gan cilvēki reizēm...!/, bet tomēr dzīvas radības ne no tiem zemākajiem plauktiem, pie tam monogāmas.![]()
Hmmm... Zivjērgļi (Ilmārs, Monti), lai arī varēja redzēt, ka gaida vēl savu partneri, tomēr nesa zivi un pārojās ar meiteni, kas bija ieradusies ligzdā un tās saimniekam "sita kanti". Bet tad atlidoja īstās saimnieces un visas madāmas izdzenāja.MĀRIS wrote:Mana versija ir tāda, ka Roberts vnk nepieņem Emmu, un gaida savu Durbīti. Mēs nezinam, cik ilgi viņi ligzdojuši kopā, tikai zinām Durbes vecumu - 1999 g. Ja viņi no ~2004 g. ir ligzdojuši kopā, es pieļauju, ka Roberts nevar tik vnk tam tikt pāri, un akceptēt citu sievišķi savās mājās. Labi, viņi nav cilvēki /lai gan cilvēki reizēm...!/, bet tomēr dzīvas radības ne no tiem zemākajiem plauktiem, pie tam monogāmas.![]()
Žizele vēl joprojām cenšas Robertam ik pa laikam iedot bučiņu, bet es vēl neesmu redzējis, ka to darītu Roberts.
Viņš tiešām trāpīja viņai acī! Vai acs kaktiņāVērotāja wrote:Ames video, LK - Roberts ieknābj, Meitene sargā aci
Domāju, ka viss kārtībā. Kur viņš trāpīja nevarēja īsti redzēt, bet pēc tam viņa actiņu tikai biežāk mirkšķināja, nekādas traumas nevarēja redzēt.La Marie wrote:Viņš tiešām trāpīja viņai acī! Vai acs kaktiņāVērotāja wrote:Ames video, LK - Roberts ieknābj, Meitene sargā aci
Cerams, ka viss labi.