Es arī tā iedomājosVērotāja wrote:Liekas, ka Māris neuzkrītoši piedāvā Līgavai vārdus - Erna un MatildeMistērija wrote:
Kas ir Erna?Līgava?

Man patīk Erna. Viegls, ātri rakstāms un skanīgs

Es arī tā iedomājosVērotāja wrote:Liekas, ka Māris neuzkrītoši piedāvā Līgavai vārdus - Erna un MatildeMistērija wrote:
Kas ir Erna?Līgava?
Tā tiešām šķiet.Kāpēc nevar aprobežoties ar vārdu Līgava?Vērotāja wrote:Liekas, ka Māris neuzkrītoši piedāvā Līgavai vārdus - Erna un MatildeMistērija wrote:
Kas ir Erna?Līgava?
Kā vienmēr būsim demokrātiski. Kad sāks nest zarus un būs skaidrs, ka ligzdošana būs, iesniegsim vārdus un nobalsosim. Ja vairums nobalsos par Līgavu, būs Līgava, ja par Ernu, sauksim tā.... Kā vairākums lems, tā sauksim.Mistērija wrote:Tā tiešām šķiet.Kāpēc nevar aprobežoties ar vārdu Līgava?Vērotāja wrote:
Liekas, ka Māris neuzkrītoši piedāvā Līgavai vārdus - Erna un Matilde
EgleMade wrote:Līgava pēc tam būs jāiesvēta par Sievu
Tad Robertu vajadzēs pārdēvēt par Skuju vai ČiekuruHildiņa wrote:EgleMade wrote:Līgava pēc tam būs jāiesvēta par Sievu
Vērotāja wrote:Vai vārdu iesniegšana man jāsaprot, ka vēlaties balsot un dot vārdu?
Varam dot, tad sākšu pierakstīt? Vai vēl pagaidam?
Man arī liekas, ka jāpagaida, kamēr būs skaidrība, ka šie ligzdos.Viky wrote:Vērotāja wrote:Vai vārdu iesniegšana man jāsaprot, ka vēlaties balsot un dot vārdu?
Varam dot, tad sākšu pierakstīt? Vai vēl pagaidam?
Domāju, ka gaidam.