🔒Jūras ērgļi Durbē 2016 (Šilute un Vents)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2016 (Durbe un Roberts)
Cik gan jauki ir uz brīdi "iekāpt" ligzdā un sajusties ārpus Rīgas un visiem darbiem
Jā, kaut kur rit parastā darba diena - tuvējās mājās, uz lielceļa pie apvāršņa (es tā iedomājos), bet būtībā visa tā sabiedriskā virsbūve ir nosacīta un šajā brīdī ir vējš un kailie bērzu augumi, un eglītes, mākoņi, brūnie toņi, ozolu grafika un šī skaņa no tā visa - tik tuva, it kā es tiešām būtu tur. Paldies! 
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
13:29 Abi pa kluso ligzdā!!! 
13:33 Uzmini nu--kurš ir kurš???Dāma zarā,Roberts ligzdā???? Vai kā???? 
mega2 wrote:13:29 Abi pa kluso ligzdā!!!
Īsti pa klauso jau nu nebija, tikai pateicoties blīkšķim sapratu, ka kāds ir piezemējies ligzdā
Man liekas, ka Roberts zarā un dāma ligzdā, jo tam, kas uz zara spilgtās knābis izskatās, bet tam, kas ligzdā, masīvāks knābis un lielāka galva.mega2 wrote:13:33 Uzmini nu--kurš ir kurš???Dāma zarā,Roberts ligzdā???? Vai kā????
Es biju domājusi trako bļaušanu---gluži pa kluso jau nesanāks--ērglis tomēr,nav jau nekāda lidvāvereViky wrote:mega2 wrote:13:29 Abi pa kluso ligzdā!!!
Īsti pa klauso jau nu nebija, tikai pateicoties blīkšķim sapratu, ka kāds ir piezemējies ligzdā
Last edited by MĀRIS on 25 Feb 2016 13:47, edited 1 time in total.
Es arī tā domāju--viņš velk slimo kājiņu dūrītē---atkārtojās identiska rīta situācija,bet Ame teica,ka tā bijusu dāma????Viky wrote:Man liekas, ka Roberts zarā un dāma ligzdā, jo tam, kas uz zara spilgtās knābis izskatās, bet tam, kas ligzdā, masīvāks knābis un lielāka galva.mega2 wrote:13:33 Uzmini nu--kurš ir kurš???Dāma zarā,Roberts ligzdā???? Vai kā????
mega2 wrote:Es biju domājusi trako bļaušanu---gluži pa kluso jau nesanāks--ērglis tomēr,nav jau nekāda lidvāvereViky wrote:mega2 wrote:13:29 Abi pa kluso ligzdā!!!
Īsti pa klauso jau nu nebija, tikai pateicoties blīkšķim sapratu, ka kāds ir piezemējies ligzdā![]()
13:48 Tā--spalvas pa gaisu--viens ar kāju grūž otru nost no zara--saabižojās un aizlidoja
Jautājums---kurš kuru??? 
Tad, kad otrs iekāpa ligdzā es arī sāku šaubītiesmega2 wrote: Es arī tā domāju--viņš velk slimo kājiņu dūrītē---atkārtojās identiska rīta situācija,bet Ame teica,ka tā bijusu dāma????
Man tas vairāk izskatījās, ka gribēja virsū uzkāptmega2 wrote:13:48 Tā--spalvas pa gaisu--viens ar kāju grūž otru nost no zara--saabižojās un aizlidojaJautājums---kurš kuru???
Saspiedu bildes bet tajās nav redzams, kā Roberts ar kāju stumj prom jauno saimnieci. Vai arī otrādi! Cerams Amei vai Viky būs video.

Last edited by MĀRIS on 25 Feb 2016 14:00, edited 2 times in total.
13:52 Nekur neaizlidoja,laikam bija paslēpies viens aiz otra uz cita zara---kamēr rakstīju,neredzēju 
- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.