Abi knosa sev spalviņas un pēta apkārtni un viens otru. Pagaidām jau nekā cita nav, ko darīt - zivs nav un vecāku arī ne

E7 jau smukas lidspalvas sāk dīgt; mazajam E8 arī spārnu galos

Hmm, tomēr turpat augstāk zarā arī vecāks sēž!

A Tu par kuru no viņiem?! Man jau vispār patīk abi.Sunshine wrote: KĀDS smukiņš ērglis!
Man arī, Māri! Bet šoreiz par mazo, protamsMĀRIS wrote:A Tu par kuru no viņiem?! Man jau vispār patīk abi.Sunshine wrote: KĀDS smukiņš ērglis!
Ar šo pārīti nekad neko nevar zinātSunshine wrote:18+
Redz, kā - izrādās, Harieta un M15, kamēr bērni čuč ligzdā, nododas mīlas rotaļām![]()
Jācer, ka šoreiz M15 bija augšā![]()
lianaliesma wrote:Noskatījos, kā tētis baroja mazo E8, kas kļuvis viens meistarīgs ērglēns - zibenīgi - tā, ka pat bildē asumu nevar notrāpīt! - izķer ne tikai tētim vēl pat nenoplēstu ņammu, bet pat izcēla radinieciņam E7 lielu kumosu no knābja!
Sunshine wrote:lianaliesma wrote:Noskatījos, kā tētis baroja mazo E8, kas kļuvis viens meistarīgs ērglēns - zibenīgi - tā, ka pat bildē asumu nevar notrāpīt! - izķer ne tikai tētim vēl pat nenoplēstu ņammu, bet pat izcēla radinieciņam E7 lielu kumosu no knābja!Nu, ko lai saka, viens meistarīgs ziķeris un zibenszellis tas E8!
![]()
Un vēl piebilde pie Donnas bildītēm - M15 tomēr ir augšā. Harietai E7 uztaisījis baltu pleķi uz spārna, tā viņus tagad var no attāluma atšķirt
Augšējā bildē baltais bleķis ir apakšā, bet otrajā taču ērglis ar balto pleķi uz spārna ir augšāSunshine wrote: Un vēl piebilde pie Donnas bildītēm - M15 tomēr ir augšā. Harietai E7 uztaisījis baltu pleķi uz spārna, tā viņus tagad var no attāluma atšķirt
Vērotāj, jā! Bet otrajā bildē viņi viens otram ir blakusVērotāja wrote:
Augšējā bildē baltais bleķis ir apakšā, bet otrajā taču ērglis ar balto pleķi uz spārna ir augšā![]()