Jūras ērgļi Igaunijā, 2016 (Anna un Uku)
Re: Jūras ērgļi Igaunijā, 2016
Ar gredzeniem atkal ligzdā. Riktē zarus
LK forumā smukas bildes ar bučošanos
http://www.looduskalender.ee/forum/view ... &start=340

Viņi tādi klusi, salīdzinot ar mūsējiem. Nekādas kliegšanas pagaidām. Varbūt nav iemesla?
Kad ielaižas ar zaru, ko var dzirdēt laužam, diezgan smagi elpo. Laikam nav viegla tā nodarbe.
Bet apartaments tiešām prasās pēc paplašināšanas.
Ak, man patīk šī ligzda ar skatu uz jūriņu.
Kad ielaižas ar zaru, ko var dzirdēt laužam, diezgan smagi elpo. Laikam nav viegla tā nodarbe.
Bet apartaments tiešām prasās pēc paplašināšanas.

Ak, man patīk šī ligzda ar skatu uz jūriņu.

Man arī tējas otro uzlējumuMade wrote:Vai nav vienalga, kas tur tālumā, kad ir tikai tas te irJokoju, miglains rīts
Kartē paskatījos, cik daudz igauņiem ir īstu jūras līču, lielāku un mazāku, kur pretējais krasts būtu redzams, tāpat saliņu un salu, kas varētu jūrā rēgoties
![]()

Svešs jaunulis ielidoja. Saimnieks/ce uztraucas, sauc otru palīgā.
Kamēr rakstīju, tukša ligzda
Kamēr rakstīju, tukša ligzda
Last edited by Sandra L. on 22 Feb 2016 17:04, edited 1 time in total.
Buļbertīš bez gredzeniem.Sandra L. wrote:Svešs jaunulis ielidoja.

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Mazulis ligzdā.
Lielie sāk nedaudz žēloties.
Saulainos mirkļus nomaina sniedziņš.

Lielie sāk nedaudz žēloties.
Saulainos mirkļus nomaina sniedziņš.

Ar gredzeniem vēl patumšām acīm. varētu būt apmēram mūsējās meitenes vecumā 

Es neredzēju diemžēl gredzenus.Sandra L. wrote:Ar gredzeniem vēl patumšām acīm. varētu būt apmēram mūsējās meitenes vecumā

Izskatās tieši, kā mūsu Durbertiņa varētu tagad būt...

Es nemāku ielikt atsauci, bet LK forumā Urmas rakstījis, ka ar gredzeniem ir mātīte, kas gredzenota Igaunijā 2009. gadā 50 km uz dienvidiem no šīs ligzdas.
Es par pieaugušo ar gredzeniemLa Marie wrote:Es neredzēju diemžēl gredzenus.Sandra L. wrote:Ar gredzeniem vēl patumšām acīm. varētu būt apmēram mūsējās meitenes vecumā
Izskatās tieši, kā mūsu Durbertiņa varētu tagad būt...

Tad pavasarī būs 7 gadiFeja wrote:Es nemāku ielikt atsauci, bet LK forumā Urmas rakstījis, ka ar gredzeniem ir mātīte, kas gredzenota Igaunijā 2009. gadā 50 km uz dienvidiem no šīs ligzdas.
Hmm, tātad 7 gadīgajiem arī vēl ir tumšakas acisSandra L. wrote:Tad pavasarī būs 7 gadiFeja wrote:Es nemāku ielikt atsauci, bet LK forumā Urmas rakstījis, ka ar gredzeniem ir mātīte, kas gredzenota Igaunijā 2009. gadā 50 km uz dienvidiem no šīs ligzdas.

Runa iet par piaugušo ērgli. Vai tad jaunulim arī bija gredzeni? Es neredzēju gredzenus.
Jaunulis bija bez gredzeniem. Pieaugušajam vienam (esot mātīte) ir gredzeni uz abām kājām un acis vēl nebija ļoti dzeltenas, bet nedaudz tumšākas kā otram. Salīdzināju ar mūsu pašreizējo Roberta meiteni, ne DurbertuFeja wrote:Runa iet par piaugušo ērgli. Vai tad jaunulim arī bija gredzeni? Es neredzēju gredzenus.

Saspiedās daudz bilžu... atlasīju "dažas" un pirmo reizi saliku gif-ā.
Radical.ru nez kāpēc neņēma gifu pretī... apmazināju... beigās US serveris paņēma.
Mans pirmais gif "kucēns".

Radical.ru nez kāpēc neņēma gifu pretī... apmazināju... beigās US serveris paņēma.

Last edited by La Marie on 23 Feb 2016 12:32, edited 1 time in total.
Smuks kucēnsLa Marie wrote:Saspiedās daudz bilžu... atlasīju "dažas" un pirmo reizi saliku gif-ā.