Tiklīdz mamma pieceļas un dodas pēc zivs, abi mazie uzreiz sāk plūkties.
Sākumā spēki ir vienlīdzīgi, bet tad parādās līderis. Protams, viņš tiek barots, kamēr otrs regulāri guļ nokdaunā.

Ne tikai aiz priekiem, bet arī tādēļ, ka tajā laikā līdakas nārstoja un bija viegli paņemamasLa Marie wrote:Bagātīgs zivju klāsts Berry koledžas ligzdā.
Līdzīgi bija Durbes ligzdā, kad Durbertiņa izšķīlās - Roberts aiz priekiem nevarēja apstāties medībās.![]()
...ak, Robčiks un Durbīte. Joprojām nezaudēju cerību uz viņu abu atgriešanos un ligzdošanu Durbē.Vērotāja wrote: Ne tikai aiz priekiem, bet arī tādēļ, ka tajā laikā līdakas nārstoja un bija viegli paņemamasUn Roberts to izmantoja, lai apgādātu savu Durbertu
La Marie, šim putnam ir uzlikta spārnu zīme. Gredzenu var nolasīt tikai tuvumā, bet spārnu zīme ļauj putnu identificēt lidojumā.La Marie wrote:Lianaliesma, vai šim ērglim ir savainots spārns?
La Marie, nē, šādi arī iezīmē putnus. Bet man jādomā, vai tas netraucē putnam, piemēram, kad ērgļi cīnās par teritoriju, var nopietni savainot putnu, ar nagiem ieķeroties tajā zīmē, bet nagi cauri spalvām izslīd brīvāk...La Marie wrote:Lianaliesma, vai šim ērglim ir savainots spārns?
Lianaliesma, vēl vakar, man liekas, bija divas..lianaliesma wrote:7.28 Nepamanīju, cik tieši olas tagad bija
Jā, divas vakar fiksēju, bet domāju, ka varētu būt arī trešā, kā Minesotas ligzdā...Sunshine wrote:Lianaliesma, vēl vakar, man liekas, bija divas..lianaliesma wrote:7.28 Nepamanīju, cik tieši olas tagad bija