Diskusijas

MĀRIS

Re: Diskusijas

Post by MĀRIS »

:D :D :D :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Hildina

Post by Hildina »

lianaliesma wrote:
Hildiņa wrote: Raudāt neraudāju, bet tikai sāku uztraukties, vai esmu saprasta pareizi ....turklāt daudzi mani nav redzējuši !
Par to, ka savādāk, kā pati domā, var nešaubīties. Tāpat kā otrādi arī. :lol:

Spriežot pat tikai pēc Maz-ko-zinu uzsāktās smaidiņu interpretācijas, kas mani patiesi pārsteidza! :lol:
Es neesmu tik nopietna - es tikai izliekos ! :D
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Es smaidiņus visu laiku biju sapratusi tā: :) smaidu, :D priecājos, :lol: smejos, :P pasmaidu (mazā bildītē mēli neredzu, lielā sāku saskatīt) :oops:
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

DD ir jauna pirmā lapa.
Simba

Post by Simba »

http://www.tvnet.lv/zala_zeme/zala_dziv ... tie_starki

Pirmais, ko gribējās teikt šajā sakarā, ka daba ir sajukusi prātā... Bet tad apdomājos un sapratu, ka daba ir gudrāka par mums, bet mēs paši gan visticamāk jūkam prātā :D Tas kontekstā ar cilvēku ietekmi uz dabu un iespējamo ietekmi arī uz šo siltuma vilni. (Lūdzu neuztvert nevienam personīgi, bet ja nu tomēr, tad ielieciet mani kā pirmo, uz ko uzvelt vainu :) ) Atliek vien cerēt, ka neuznāks baisais aukstums. Interesanti, kāda vasara būs? Tikpat vēsa, kā pērnā diez? :roll:
Zosi starp citu arī es šonedēļ manīju savās Ogres puses pļavās... Dīvains skats.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Emotion

Post by Emotion »

skarleta

Post by skarleta »

Ķekavas pusē redzēts baltais stārķis :) ,pavasaris tuvojas !
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Šorīt mūžībā aizgājusi māksliniece un bērnu rakstniece Margarita Stāraste-Bordevika, mūsu Zīļuku vārdiņu iedvesmotāja... Lai viņai gaišs zvaigžņu ceļš!Image
http://www.delfi.lv/kultura/news/books/ ... d=44226431
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Murkjelis

Post by Murkjelis »

lianaliesma wrote:Šorīt mūžībā aizgājusi māksliniece un bērnu rakstniece Margarita Stāraste-Bordevika, mūsu Zīļuku vārdiņu iedvesmotāja... Lai viņai gaišs zvaigžņu ceļš!
ēēē... vispār jau tas bija pirms diviem gadiem. Bet vienalga - pieminam ar labu vārdu, jā.
CerambyX

Post by CerambyX »

Simba wrote:http://www.tvnet.lv/zala_zeme/zala_dziv ... tie_starki

Pirmais, ko gribējās teikt šajā sakarā, ka daba ir sajukusi prātā... Bet tad apdomājos un sapratu, ka daba ir gudrāka par mums, bet mēs paši gan visticamāk jūkam prātā :D Tas kontekstā ar cilvēku ietekmi uz dabu un iespējamo ietekmi arī uz šo siltuma vilni. (Lūdzu neuztvert nevienam personīgi, bet ja nu tomēr, tad ielieciet mani kā pirmo, uz ko uzvelt vainu :) ) Atliek vien cerēt, ka neuznāks baisais aukstums. Interesanti, kāda vasara būs? Tikpat vēsa, kā pērnā diez? :roll:
Zosi starp citu arī es šonedēļ manīju savās Ogres puses pļavās... Dīvains skats.
skarleta wrote:Ķekavas pusē redzēts baltais stārķis :) ,pavasaris tuvojas !
Minētais stārķis gan izrādījās nodzīvojis ziemu pie cilvēkiem un barots (novērojuma vieta un stārķa uzvedība par to savā ziņā jau vedināja domāt) - tā ka līdz pirmajiem īstajiem gājputniem balto stārķu vidū vēl kādas 2 nedēļas kā minums būs jāpagaida :)
Made

Post by Made »

Iepatikās šorīt, paldies, Hildiņ!

Komandas darba nianses vai katram ir roka jāpieliek. Veltījums Emotion ilgām pēc zivjērgļu kameras :)) un jā, gribas jau tos smukulīšus :P

https://www.facebook.com/dyfiospreyproj ... 109431762/
Hildina

Post by Hildina »

Made wrote:Iepatikās šorīt, paldies, Hildiņ!

Komandas darba nianses vai katram ir roka jāpieliek. Veltījums Emotion ilgām pēc zivjērgļu kameras :)) un jā, gribas jau tos smukulīšus :P

:D
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Varbūt kādam noder. Atradu, ka VLC var "sastumt" šādā maziņā ekrāniņā, lai var sekot līdz notikumiem ligzdā, bet pārējo ekrānu izmantot citām darbībām, kaut vai foruma studēšanai. :P

Image
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Māri, Tu aizmirsi pateikt kur jāieķeksē, lai VLC bilde saglabātos virs tā, ko lasa :D

Agšējos iestatījumos atvērt "Video" - tad ielikt ķeksīti pie "vienmēr virspusē".
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Vērotāja wrote:Māri, Tu aizmirsi pateikt kur jāieķeksē, lai VLC bilde saglabātos virs tā, ko lasa :D

Agšējos iestatījumos atvērt "Video" - tad ielikt ķeksīti pie "vienmēr virspusē".
Šo nezināju, paldies, Vērotāj! :P
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Vērotāja wrote:Māri, Tu aizmirsi pateikt kur jāieķeksē, lai VLC bilde saglabātos virs tā, ko lasa :D

Augšējos iestatījumos atvērt "Video" - tad ielikt ķeksīti pie "vienmēr virspusē".
Ups! Es neko neķeksēju, :roll: lai gan kas to zin, kad un kur ko es šeit esmu saķeksējis. Bet galvenais, ka kaut kas atkal ir labāk, kā bija. :P
Simba

Post by Simba »

Emotion

Post by Emotion »

Made wrote:Iepatikās šorīt, paldies, Hildiņ!

nūuu, ātrāk par mēnesi neceru. bet vispār, jā, kādam tas var būt ir dikti smieklīgi!
Florans

Post by Florans »

Simba wrote:Nelielai atslodzei no darba :P
https://www.facebook.com/themagpiewhisp ... 543193398/
Paldies, Simba, tiešam jauks video. Interesanti,vai tas ir žagatas? (kā es saprotu no diskusijām zem video)
Bet mūsu vārnas var arī (fotografēju no sava loga ).
Attachments
foto .JPG
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”