Melno stārķu migrācija 2015-2021
Re: Melno stārķu migrācija
Jās, VIKTORYja, es arī katrreiz, kad eju uz birdmap, paskatos, vai nav jau parādījies izvēlnē 2016.gads
spring 
Es arī ik pa laikam ieeju kādā no sekošanām ar cerību...! Bet pagaidām nekā. Kaut vismaz kāda no mūsu melnītēm atzīmētos!!!VIKTORYja wrote: Patiešam,nevar sagaidīt pavasari un visus meln.stārķus lidošanu atpakaļ,lai ne līdz Latvijai(mūsu meitenes ),bet kaut paradās "zona"![]()
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Lai vai kā gribētos ziņas no mūsu melnītēm, tomēr vienīgais, kas liecina par pavasari ir Kates raidītājs. Viņš uzticīgi palicis viņas vietā, bet līdz ar garākām dienām pamazām uzlādējas. No janvāra beigām sāka dot ziņas pa vienai reizei dienā, dažas dienas pa 2-3 ziņām, bet pēdējās 3 dienas jau 5x dienā sūta pavasara sveicienus.
[quote="Made"]Lai vai kā gribētos ziņas no mūsu melnītēm, tomēr vienīgais, kas liecina par pavasari ir Kates raidītājs. Viņš uzticīgi palicis viņas vietā, bet līdz ar garākām dienām pamazām uzlādējas. No janvāra beigām sāka dot ziņas pa vienai reizei dienā, dažas dienas pa 2-3 ziņām, bet pēdējās 3 dienas jau 5x dienā sūta pavasara sveicienus.[/quote
Skumji
Skumji
-
Maz-ko-zinu
Lūdzu nesitiet mani par aizmāršībuMade wrote:Lai vai kā gribētos ziņas no mūsu melnītēm, tomēr vienīgais, kas liecina par pavasari ir Kates raidītājs. Viņš uzticīgi palicis viņas vietā, bet līdz ar garākām dienām pamazām uzlādējas. No janvāra beigām sāka dot ziņas pa vienai reizei dienā, dažas dienas pa 2-3 ziņām, bet pēdējās 3 dienas jau 5x dienā sūta pavasara sveicienus.
Nu redz cik jauki !!! Meitenes sāk atrādīties 
-
Maz-ko-zinu
Un būs vēl, esmu droša.
Oh-ho,ho!SARMA!Un tā... , arī būtu kolosali UPENĪTI un mazo ZUZĪTI ieraudzītMade wrote:Sarma!!!
Mums viņa palika 4.janvārī 53.lapā. Šodien uzrādījusi 5 punktus turpat savā vietā
Baltā līnija iekļauj nezināmus ceļus
MĀRIS wrote:![]()
![]()
Vismaz viena meitenīte!!!
![]()
![]()
Sarma šodien zonā
Malacis meitēns ,ik pa reizei mums par PRIEKU atrādas 
Draugi, mani nedaudz satraukts, kilometrāža Sarma: 04.01.-7938км; 17.02.-7953км(+15km par 1,5 mēnešus); 22.02.-7959км (+6km attālumā 5 dienas). Tas ir iespējams? Sakiet, ka manas bažas nav pamatots.
Smolyanka, manuprāt, bažas nav pamatotasSmolyanka wrote:Draugi, mani nedaudz satraukts, kilometrāža Sarma: 04.01.-7938км; 17.02.-7953км(+15km par 1,5 mēnešus); 22.02.-7959км (+6km attālumā 5 dienas). Tas ir iespējams? Sakiet, ka manas bažas nav pamatots.
Ja pareizi saprotu, tad km tiek rēķināti no viena punkta uz otru tikai par tiem punktiem, kuri ir zonā. Tas nozīmē, ka baltās līnijas tikai savieno divas dienas, starp kurām var būt daudzu dienu pārrāvums (4 un 44 dienas, par kurām mums nav zināms nekas). Pa baltajām līnijām viņa pat nav lidojusi, vienkārši cilpa tur ir nogriezta. Tāpat dzeltenās un sarkanās līnijas ir taisnākais ceļš starp vienas dienas 5 punktiem, bet īstenībā viņa varbūt ir vairākus līkumus nolidojusi pa tiem 5 punktu starplaikiem. Paskatīsimies nākamos datus.

Smolyanka, на мой взгляд, нет основания опосаться
Если я правильно понимаю, км начиляются от одной точки к другой только для тех точек, которые находятся в зоне. Это означает, что белая линия связывает два отдельных дня, между которыми может быть многодневный перерыв (4 и 44 дня, о течении которых мы не знаем ничего). По белым линиям она даже не летает, просто петля там отрезана. Аналогичным образом, желтые и красные линии являются лишь наиболее прямым путем между точками одного дня, просто за пару часов большой круг не сделаешь, разве только вечером и с утра.
Es arī domāju ,ka ar Sarmu viss labi
šodien atkal mums atrādījusies 
Made wrote:Smolyanka, manuprāt, bažas nav pamatotasSmolyanka wrote:Draugi, mani nedaudz satraukts, kilometrāža Sarma: 04.01.-7938км; 17.02.-7953км(+15km par 1,5 mēnešus); 22.02.-7959км (+6km attālumā 5 dienas). Tas ir iespējams? Sakiet, ka manas bažas nav pamatots.Viņa dzīvojas pa upju ielejām un punkti iet secīgi no vienas vietas uz otru, nevis pīķiem.
Ja pareizi saprotu, tad km tiek rēķināti no viena punkta uz otru tikai par tiem punktiem, kuri ir zonā. Tas nozīmē, ka baltās līnijas tikai savieno divas dienas, starp kurām var būt daudzu dienu pārrāvums (4 un 44 dienas, par kurām mums nav zināms nekas). Pa baltajām līnijām viņa pat nav lidojusi, vienkārši cilpa tur ir nogriezta. Tāpat dzeltenās un sarkanās līnijas ir taisnākais ceļš starp vienas dienas 5 punktiem, bet īstenībā viņa varbūt ir vairākus līkumus nolidojusi pa tiem 5 punktu starplaikiem. Paskatīsimies nākamos datus.
paldies jums, esmu ļoti priecīga) gaidām ziņas no pārējām meitenēmskarleta wrote:Es arī domāju ,ka ar Sarmu viss labišodien atkal mums atrādījusies
Sarma mums šodien atrādās 
Super!!!skarleta wrote:Sarma mums šodien atrādās
29.02-šodien SARMA mums arī atzīmējas!