Es vēl izklātu Brūtes asti nebiju redzējis, visu laiku viņa atzīmējās ar diviem trekniem lokiem astē.Maz-ko-zinu wrote:Jā, Mari, tie četri melnie astes loki Brūtei bija jau nojaušami. Būs pēc acu krāsas un pēc sirmuma pakāpes jāmēģina atšķirt.

Es vēl izklātu Brūtes asti nebiju redzējis, visu laiku viņa atzīmējās ar diviem trekniem lokiem astē.Maz-ko-zinu wrote:Jā, Mari, tie četri melnie astes loki Brūtei bija jau nojaušami. Būs pēc acu krāsas un pēc sirmuma pakāpes jāmēģina atšķirt.
Skatoties palēnināti video, varēja pamanīt, ka tie divi loki veidojās katrs no divām spalvām.MĀRIS wrote:Es vēl izklātu Brūtes asti nebiju redzējis, visu laiku viņa atzīmējās ar diviem trekniem lokiem astē.Maz-ko-zinu wrote:Jā, Mari, tie četri melnie astes loki Brūtei bija jau nojaušami. Būs pēc acu krāsas un pēc sirmuma pakāpes jāmēģina atšķirt.
Tur bija ļoti īss laika sprīdis, no brīžā kad viņa izlidoja un kad ielidoja. Liekas nepilna minūte.Maz-ko-zinu wrote:11:24 - atkal Brūte plecus izkrata.
Made, ja mums būtu video no brīža, kad Brūte izlido, pazūd no kadra un līdz brīdim, kad sāk tuvoties ligzdai, kā Viky ielika, varētu vismaz laiku aprēķinat
Paldies, Viky, tieši tāpat domāju.Viky wrote:Tur bija ļoti īss laika sprīdis, no brīžā kad viņa izlidoja un kad ielidoja. Liekas nepilna minūte.Maz-ko-zinu wrote:11:24 - atkal Brūte plecus izkrata.
Made, ja mums būtu video no brīža, kad Brūte izlido, pazūd no kadra un līdz brīdim, kad sāk tuvoties ligzdai, kā Viky ielika, varētu vismaz laiku aprēķinat
Viņa apmeta dažus lokus priekšā ligdzai, tad aizlidoja uz kreiso pusi (no mūsu skata) un tur jau sāka bļaustīties, kur arī pieslēdzās Roberts.
Nevajag! Ja kādam tā ir vieglāk dzīvot,...!Vērotāja wrote:Par Robertu - ļoti grūti meklēt pierādījumus, ja nav vēlēšanās ticēt![]()
To trīsstūri, sameklē, lūdzuVērotāja wrote:Par Robertu - ļoti grūti meklēt pierādījumus, ja nav vēlēšanās ticēt![]()
Īstenībā jau vienalga, ir Tas R vai nav ( tā pierādījumu meklēšana ir tikai un vienīgi mūsu savtīgā interese:) Galvenais visi ērgļi ( un citi) un sveiki un veseli un laimīgi attīsta savu populāciju.MĀRIS wrote:Nevajag! Ja kādam tā ir vieglāk dzīvot,...!Vērotāja wrote:Par Robertu - ļoti grūti meklēt pierādījumus, ja nav vēlēšanās ticēt![]()