vēlāk dzied divi pieauguši ērgļi pie ligzdas. ļoti bieži

Video: https://www.youtube.com/watch?v=26evAJ9Rk20
EDIT: Es domāju, ka ligzda ir īpašnieks bijis šeit. Sieviete dziedāšana mežā, netālu no ligzdas.
Es ceru, ka mana latviešu ir saprotams

Piedod, La Marie, bet nedomāju, ka kameras fokusējums ir veiksmīgs. Pagaidām, kamēr skatāmies ainavu, protams, nav ne vainas. Redzams skaists apvārsnis, jūra, daba visapkārt, bet kad sāksies notikumi ligzdā, /kas man liekas tomēr ir galvenais,/ ...!La Marie wrote:Paldies par bildēm un info!
Kādi skaistuļi! Esmu iemīlējusies...
Vispār, izskatās ļoti veiksmīgs novietojums ligzdai un kamerai.
Aptuveni - Igaunijā pie jūrasMĀRIS wrote:Laikam esmu kasīklis, bet tur tālumā redzamais ūdens man neizskatās pēc jūras, bet gan kāda ezera, upes, jo redzams ir arī otrais krasts. Varbūt ir kāda informācija, par ligzdas kaut vai aptuveno atrašanās vietu?!
Igaunijā ir tāds Võrtsjärv ezers, kura platība ir 270km2. Vēl, protams, ir arī Peipuss. Tā ka principā vietas, kur izskatās kā pie jūras, tur ir.lianaliesma wrote:Hmm.. diez vai kaut kur Igaunijā tik plašu tīru horizontu var redzēt, ja ne pie (aiz) jūras.
Ņemot vērā to, ka ligzda ir kāpās, šī ainava ir veiksmīga, jo labi pārredzami apkārtējie koki un ceļš uz jūras krastu, pa kuru ērgļi arī parasti kursē uz un no ligzdas. Un zaļa ainava pat ziemā. Man patīk.Vienīgi gribētos arī mūsu platuma grādos grozamās un zūmejamās kameras beidzot pabaudīt