AEF-NEFL 2-2-16 Wing, Flap, Hop, Eaglespirit
La Marie, man it kā īpaši neraustās..La Marie wrote: Starp citu, man beidzamās dienas ļoti raustās kameras, it sevišķi pirmā un otrā.
Jums arī tā ir?
Vai jāmeklē vaina savos pieslēgumos. Kas interesanti, nedz otras Floridas ligzdas kameras, nedz citas kameras Amerikā, kur šad tad iemetu aci, tā kā neraustās. Vismaz ne tādā līmenī, ka nemitīgi būtu melns ekrāns.
Raustās tiešām,domāju,ka man kāda vaina datorā.La Marie wrote:Blēdīgais Romeo!
Ka tik kažoks rudā krāsā nesāks palikt!
Man liekas, viņš sādā veidā varētu mudināt bērnus pašiem aktīvāk sākt dalīt un ēst, citādi kāds cits (šoreiz vioņš pats) var apēst.
Starp citu, man beidzamās dienas ļoti raustās kameras, it sevišķi pirmā un otrā.
Jums arī tā ir?
Vai jāmeklē vaina savos pieslēgumos. Kas interesanti, nedz otras Floridas ligzdas kameras, nedz citas kameras Amerikā, kur šad tad iemetu aci, tā kā neraustās. Vismaz ne tādā līmenī, ka nemitīgi būtu melns ekrāns.
Man raustās ,dažreiz vispār nav nekādas kustībasSunshine wrote:La Marie, man it kā īpaši neraustās..La Marie wrote: Starp citu, man beidzamās dienas ļoti raustās kameras, it sevišķi pirmā un otrā.
Jums arī tā ir?