Jā, vajadzētu nolikt pieklājības rulli ligzdā, kas visiem migrantiem un pagaidu īrniekiem jāievēro, ja viņi tur mēdz pieskriet.Sandra L. wrote:Labi, ka tik ilgi grozījās, ka varēja nopētīt no visām pusēm
Eglīt, kad skatās savu tekstu, tad labajā augšējā stūrī ir *labot* , spied tur, ja gadās kāda drukas kļūda vai vēlies rediģēt tekstu.eglīte wrote:Kļūdas labojums. Man ir nemierīgs prāts par Durbi.
d.e. wrote:Eglīt, kad skatās savu tekstu, tad labajā augšējā stūrī ir *labot* , spied tur, ja gadās kāda drukas kļūda vai vēlies rediģēt tekstu.eglīte wrote:Kļūdas labojums. Man ir nemierīgs prāts par Durbi.Es steigā regulāri kaut ko ne tā iebakstu un laboju, jo gribas paspēt darba laikā arī ligzdu redzēt
![]()
Nemierīgs prāts ir visiem... tiiiik ļooooti gribas sagaidīt viņus abus divus atgriežamies !![]()
Tāda ir daba, viņi paši labāk zin, kur viņiem jābūt...
savainotā Roberta kāja.......... kā vispār ērglis var savainot kāju...???? Uzbrukums? dzīvnieks? slazds??eglīte wrote:Kļūdas labojums. Man ir nemierīgs prāts par Durbi.
Domāju, ka kāju var savainot pret ledus šķautni. Viņš taču zvejo un ūdenī var būt peldoši ledus gabali.Emotion wrote:savainotā Roberta kāja.......... kā vispār ērglis var savainot kāju...???? Uzbrukums? dzīvnieks? slazds??eglīte wrote:Kļūdas labojums. Man ir nemierīgs prāts par Durbi.
UN pazudusī Durbe.... man tas viss nepatīk![]()
Man liekas, ka viņam savainota ir kreisā kājaMia wrote:Es apskatījos igauņu forumā ames ielikto ierakstu no 1. februāra 2:23 pm. Tur var redzēt, ka Roberts atbalstās uz labo, ievainoto kāju, bet pārvietojoties pa ligzdu klibo ar kreiso kāju, balstīdamies uz kreiso spārnu. Izskatās, ka viņam sāp kreisā kāja. Tad viņam ir savainotas abas kājas?
Uz labās kājas vidējā pirksta ir redzams sarkanums - vai nu viņam pašam ir brūce, vai asinis no medījuma vai kaut kas cits, tomēr nejūt, ka tas viņam traucētu. Kreisā kāja viņam sāp, lai gan nekāds ievainojums nav redzams. Kaut nu pārietu!Mia wrote:Es apskatījos igauņu forumā ames ielikto ierakstu no 1. februāra 2:23 pm. Tur var redzēt, ka Roberts atbalstās uz labo, ievainoto kāju, bet pārvietojoties pa ligzdu klibo ar kreiso kāju, balstīdamies uz kreiso spārnu. Izskatās, ka viņam sāp kreisā kāja. Tad viņam ir savainotas abas kājas?
Tu, kā vienmēr ļoti loģiski visu saliec pa plauktiņiem,Made.Made wrote:Uz labās kājas vidējā pirksta ir redzams sarkanums - vai nu viņam pašam ir brūce, vai asinis no medījuma vai kaut kas cits, tomēr nejūt, ka tas viņam traucētu. Kreisā kāja viņam sāp, lai gan nekāds ievainojums nav redzams. Kaut nu pārietu!Mia wrote:Es apskatījos igauņu forumā ames ielikto ierakstu no 1. februāra 2:23 pm. Tur var redzēt, ka Roberts atbalstās uz labo, ievainoto kāju, bet pārvietojoties pa ligzdu klibo ar kreiso kāju, balstīdamies uz kreiso spārnu. Izskatās, ka viņam sāp kreisā kāja. Tad viņam ir savainotas abas kājas?