Makss wrote:Tikko piecūkāja ligzdu!

Makss wrote:Tikko piecūkāja ligzdu!
Vai tas nevarētu būt tāpēc, ka ērglis stāvēja uz stirnas kājas kā uz zara? Un attiecīgi uzvedās tā, it kā stāvētu uz zara nevis ligzdā?summerkid wrote:Es par to ligzdas piecūkošanu vēl esmu nesaprašanā, bet nagi nemaz nav tie, kas bija baltie.
summerkid, ja izlasīsi LK kādus jaunumus par šo tēmu, painformē mūs arī, lūdzusummerkid wrote:Jā, Vērotāja, rakstīja netikai brachux, bet arī uz EE mr.U. Pat šorīt atkārtoti.
nepiekritiishu, jo eerglis tachu ligzdaa arii ieguulaas, taatad iemeegjinaaja pereetVērotāja wrote: Vai tas nevarētu būt tāpēc, ka ērglis stāvēja uz stirnas kājas kā uz zara? Un attiecīgi uzvedās tā, it kā stāvētu uz zara nevis ligzdā?
Vai arī viņš ligzdu vēl neuztver kā ligzdu, bet kā platformu uz kuras uzlikts ēdamais?
shitam piegaaniitaajam bija diezgan lielas "bikses", vaitad Robertam taadas irsummerkid wrote:Lk vispār domā, ka tas ir Roberts un iezīmēja viņš "savām rokām" celto ligzdu, lai neviens svešs jaunulis nedomā tur bīdīt mēbeles un kur nu vēl gulties iekšā.
Beidzot prātīgs vārds. Savādāk es jau te jūku prātā, visu forumu esmu caurskatījis bildes salīdzinādams,spalviņas...! Raibs gar acīm!Vērotāja wrote:Teikšu tā - mums ir vajadzīga Durbe!Tad atkritīs jebkādas šaubas.