Vērotāja - Neaizmirstulīte

Pie manis. Es tāda pļāpīga, tu izturēta un atturīga. No abām kopā iznāk viens patīkams sarunu biedrsHildiņa wrote:Tāpēc klusēju......ak, kur gan es tik gudra iešu ?
Man pašlaik kā lācim ziemas miegsMaz-ko-zinu wrote:Pie manis. Es tāda pļāpīga, tu izturēta un atturīga. No abām kopā iznāk viens patīkams sarunu biedrsHildiņa wrote:Tāpēc klusēju......ak, kur gan es tik gudra iešu ?
RUlianaliesma wrote:Interesanti...
Madara (vai jebkurš zinātājs), ir kāda info vai nojauta, cik viņiem vajag kopā, lai sanāktu gan uzskaitītajiem izdevumiem, gan plāna pārstrādei?Madara_Ozola wrote:Atsaucoties uz Simbas ielikto saiti- LOB savā Twitterkontā ziņoja, ka līdz 29.decembrim zaļajām vārnām ticis saziedots 902,66EUR. Turpinām darīt labus darbus arī Jaunajā gadā- mēs varam vairāk!
lianaliesma wrote:Kas par ekskluzīvu vannu! Malacīši!![]()
?? LL, pareizais video?lianaliesma wrote:Zili brīnumi! Krusas/ledus/smilšu upe! Daba ir fenomenāla...
No komentāriem iznāk, ka tas ir 2015.g.29.oktobrī, kas pēc viņu kalendāra 1437.gads...![]()
I'm from Iraq and this is not in Iraq. From the accent this man is Saudi. He is saying: this is hail.
This is not sand , it is hail and water with sand and stones after a rainy day.......
Note
He is saying that it is 15-1-1437 according to Hijri calendar = 29 October 2015 and it is in Al-Mesahri
I searched about the place and I think it is near Unaizah in Saudi Arabia