Mazliet jāpaklaigā arīdzan, dienu uzsākot...

Māri, komentētāji raksta, ka arī Ozijam Harieta vismaz vienreiz gadā uzlekusi mugurāMĀRIS wrote:Pieļauju, ka iepriekšējajās sezonās Harieta tāda "vella mātīte" nemaz nebija, un tas viss saistīts ar šo partnera maiņu, kurš pie tam ir "zaļš gurķītis", un jāaudzina par ērgli - ciltstēvu, sevis, karalienes cienīgu.
MĀRIS wrote:... Pieļauju, ka M15 vispār ir ļoti smagā stāvoklī, jo būdams pavisam jauns, nemācēdams šo ģimenes padarīšanu, sievišķa apkalpošanu, un no brīvajām jaunības dienām uzreiz nokļūstot tādas matronnas nagos, kā Harieta, kurai jau ir pilnīgi skaidra lietu kārtība, un kas pēc dabas arī vēl nav nekāda dievdūjiņa...! Neapskaužu Viņu, kā džeks džeku.![]()
Ps. Ja kas, tad man M15 tajā pāris komentārus atpakaļ ieliktajā bildītē ar zariņu pat izskatās izmisis.![]()
Māri!...MĀRIS wrote:Nav man nekāda lielā stāža ērgļu vērošanā, bet visās ligzdās, kuras esmu skatījies, sievišķi ir dominējuši pār vīrišķiem. Pieļauju, ka M15 vispār ir ļoti smagā stāvoklī, jo būdams pavisam jauns, nemācēdams šo ģimenes padarīšanu, sievišķa apkalpošanu, un no brīvajām jaunības dienām uzreiz nokļūstot tādas matronnas nagos, kā Harieta, kurai jau ir pilnīgi skaidra lietu kārtība, un kas pēc dabas arī vēl nav nekāda dievdūjiņa...! Neapskaužu Viņu, kā džeks džeku.