lianaliesma, ļoti trāpīgi pateici.
Jāmācās visas nesaprašanās šķetināt, sākot ar sevi.

lianaliesma, ļoti trāpīgi pateici.
Vai saņēmēju (kontu) tomēr nebūtu pareizi saskaņot ar Māri S.? Ka neiebraucam auzās.... ar naudas lietām nevar tā vienkārši rīkoties. Es ieteiktu saskaņot.Vērotāja wrote:Domāju, ka lianaliesmai taisnība par ziedojuma saņēmēju, jo tāds ir uzrādīts goris.lv mājas lapā un tātad Māra Strazda akceeptēts.
Par mērķi - ja Māris Strazds savā mājas lapā tā raksta, tad noteikti jāmin, ka ziedojums ir Gorim. Tālāk var papildināt, ka - ziedojums Gorim, raidītāja iegādei
Jamsi, Goris.lv ir MS personiskā lapa, turklāt reiz jau esmu turp novirzījusi ziedojumu ar viņa ziņu.Jamsis wrote:Vai saņēmēju (kontu) tomēr nebūtu pareizi saskaņot ar Māri S.? Ka neiebraucam auzās.... ar naudas lietām nevar tā vienkārši rīkoties. Es ieteiktu saskaņot.
Tūlīt uzrakstīšu MS.Jamsis wrote:Vai saņēmēju (kontu) tomēr nebūtu pareizi saskaņot ar Māri S.? Ka neiebraucam auzās.... ar naudas lietām nevar tā vienkārši rīkoties. Es ieteiktu saskaņot.Vērotāja wrote:Domāju, ka lianaliesmai taisnība par ziedojuma saņēmēju, jo tāds ir uzrādīts goris.lv mājas lapā un tātad Māra Strazda akceeptēts.
Par mērķi - ja Māris Strazds savā mājas lapā tā raksta, tad noteikti jāmin, ka ziedojums ir Gorim. Tālāk var papildināt, ka - ziedojums Gorim, raidītāja iegādei
lianaliesma, man nav nekādu šaubu par mājaslapu un Māri S., bet tomēr "saimnieks" ir Māris S. un šis jautājums ir ar viņu jāsaskaņo, kaut vai, piemēram, jāvienojas par vienotu maksājuma mērķi, ja konts ir viens, lai vēlāk nav problēmas ar naudas līdzekļu korektu piesasiti tieši tam mērķim, kuram tie ir paredzēti.lianaliesma wrote:Jamsi, Goris.lv ir MS personiskā lapa, turklāt reiz jau esmu turp novirzījusi ziedojumu ar viņa ziņu.Jamsis wrote:Vai saņēmēju (kontu) tomēr nebūtu pareizi saskaņot ar Māri S.? Ka neiebraucam auzās.... ar naudas lietām nevar tā vienkārši rīkoties. Es ieteiktu saskaņot.
Prizhs wrote:Šodien atrādījusies Sarma!
Etiopijā, netālu no liela ezera, šķiet pie kādas upītes atrodas, cik pēc kartes izskatās