Diskusijas
-
Maz-ko-zinu
Re: Diskusijas
Skaidrs, Vērotāja. Paldies par labojumu.
Man jau šķita, ka dzeltēt sācis knābis norāda uz nedaudz lielāku vecumu, bet tev noteikti ir lielāka pieredze.
Man jau šķita, ka dzeltēt sācis knābis norāda uz nedaudz lielāku vecumu, bet tev noteikti ir lielāka pieredze.
Par sanākšanu Dauderos
Par ēdienu stādīt tabulu ir lieki. Ko atnesīsim, to ēdīsim
Lai gan, komentāros varam informēt, lai citi zin un izvēlas citu līdzņemamo. Bet ja kāds nevēlas par to rakstīt vai nav izdomājis, uzmetiet aci un ņemiet to, ko citi nav pieteikuši.
Cik noprotu, Simbai būs salāti, Madei siers, Saulei lašmaizītes, Mārim zivs, lianaliesmai pīrāgi.
Ja kādam materiālie apstākļi spiedīgi, lūdzu neuztraucieties un neņemiet līdzi neko. Nesatiekamies jau ēšanai, bet kopā sanākšanai.
La Marie - lūdzu vēlreiz uzraksti par pieslēgšanos Skype tiem, kas vēlēsies mums pieslēgties.
Par ēdienu stādīt tabulu ir lieki. Ko atnesīsim, to ēdīsim
Cik noprotu, Simbai būs salāti, Madei siers, Saulei lašmaizītes, Mārim zivs, lianaliesmai pīrāgi.
Ja kādam materiālie apstākļi spiedīgi, lūdzu neuztraucieties un neņemiet līdzi neko. Nesatiekamies jau ēšanai, bet kopā sanākšanai.
La Marie - lūdzu vēlreiz uzraksti par pieslēgšanos Skype tiem, kas vēlēsies mums pieslēgties.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Man jau arī nav tik liela pieredze, lai nevarētu kļūdītiesMaz-ko-zinu wrote:Skaidrs, Vērotāja. Paldies par labojumu.
- Lianaliesma
Jā, paldies, Vērotāj, tas ir vārds vietā.Vērotāja wrote: Ja kādam materiālie apstākļi spiedīgi, lūdzu neuztraucieties un neņemiet līdzi neko. Nesatiekamies jau ēšanai, bet kopā sanākšanai.
Sarakstiņu izveidoju tikai ierosmei, orientējoši...
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
-
Madara_Ozola
Madara paņems līdzi pīrādziņus, saldumiņus un kaut ko "veselībai", kā arī latviešu estrādes dziesmas, kurās tā vai citādi pieminēti putni. Ilustratīvi aptuveni tā. 
- Lianaliesma
NoraR, paldies! Super ērglēns!NoraR wrote:Nedaudz par citu tēmuDabasdatos ieziņots jūras ērgļa novērojums ar smukām bildēm http://dabasdati.lv/lv/observation/6f02 ... tbrbka6b0/ un arī video -

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
2 km
Jūras ērglis, Haliaeetus albicilla
Novērojuma laiks 27-Nov-2015 plkst. 00:00
Pievienots 30-Nov-2015
Iepriekš saglabātās vietas
Skaits 1
Statuss Barojas
Novērotājs Алексей
Piezīmes https://www.youtube.com/watch?v=i7WQ5ducG1s
Labā kāja (sarkans) F2286?, Kreisā kāja (melns) F9/83.
Pēc gredzeniem sanāk Finlandijā-2012.g.Ko speciālisti teiks?

Jūras ērglis, Haliaeetus albicilla
Novērojuma laiks 27-Nov-2015 plkst. 00:00
Pievienots 30-Nov-2015
Iepriekš saglabātās vietas
Skaits 1
Statuss Barojas
Novērotājs Алексей
Piezīmes https://www.youtube.com/watch?v=i7WQ5ducG1s
Labā kāja (sarkans) F2286?, Kreisā kāja (melns) F9/83.
Pēc gredzeniem sanāk Finlandijā-2012.g.Ko speciālisti teiks?
VIKTORYja, tas nevar būt 2012.gada ērglis. Maz-ko-zinu domā, ka tas ir otrās ziemas ērglis (dzimis 2014.gadā) , man liekas, ka pirmās ziemas (dzimis 2015.g), bet nekādā ziņā viņš nevar būt vecāks. Knābis ir melns un aste melna.
4.ziemas ērglis būtu jau pavisam gaišs, te ir noteicējs http://www.looduskalender.ee/en/node/15571

4.ziemas ērglis būtu jau pavisam gaišs, te ir noteicējs http://www.looduskalender.ee/en/node/15571

-
Maz-ko-zinu
Viktorija, speciāli gāju meklēt sarkstu, lai redzētu, vai esi pieteikusies
Tevis nav

Tevis nav
Ir VIKTORYja ar Nr.8Maz-ko-zinu wrote:Viktorija, speciāli gāju meklēt sarkstu, lai redzētu, vai esi pieteikusies![]()
Tevis nav
Pasākuma laiks un vieta:

5.decembris, sestdiena, muzejs Dauderi Rīgā, laiks no 13 līdz 19 (ir iespēja maksāt par papildus stundām)
Maksa par pasākumu - sanāksim, saskaitīsimies un sadalīsim uz dalībnieku skaitu.
Pieteikušies:
Jānis Ķuze
1. Māris
2. lianaliesma
3. Made
4. Vērotāja
5. Maz-ko-zinu
6. Saule
7. Māris (Saule)
8. VIKTORYja
9. Zinta
10. ladida
11. La Marie
12. E.A. (@)
13. Simba
14. Tālis
15. Jamsis
16. summerkid
17. Madara O.
SveikiMaz-ko-zinu wrote:Viktorija, speciāli gāju meklēt sarkstu, lai redzētu, vai esi pieteikusies![]()
Tevis nav
Jā, VIKTORYja, viss pareizi. Sarkans gredzens un burts F uz melnā gredzena liecina par Somijas izcelsmi
Bilde ņemta no Ames komentāra šajā LK tēmā http://www.looduskalender.ee/forum/view ... 39#p192939

Bilde ņemta no Ames komentāra šajā LK tēmā http://www.looduskalender.ee/forum/view ... 39#p192939

Vērotāja!Paldies!Šī tabula ir plašāka
Es biju atradusi mazāku.
*Zato*manā mazā ir no 1987.g.Tikai neprotu viņu ielikt 
-
Maz-ko-zinu
Es arī esmu pārdomās par 5. Nevis par to, vai būšu, bet par to, ko nest.
Esmu aizķērusies Rīgā, ilgāk, kā biju paredzējusi, un pie lauku krājumiem netikšu. Zāļu tējas un avotūdens nebūs.
Vai zaptsmaizes kāds gribēs?
Vēl man laba konditoreja mājas tuvumā un ceturtdienās zemnieku tirdziņš.
Par sarakstu dīvaini
Kā tad es skatījos?
Speciāli sameklēju sarakstu, skatījos, bet neredzēju.
Smaga nopūta. Aizeju nokaunēties
P.S. Par zaptsmaizēm - manas zaptes ar valriekstu (grieķu) maizi.
Esmu aizķērusies Rīgā, ilgāk, kā biju paredzējusi, un pie lauku krājumiem netikšu. Zāļu tējas un avotūdens nebūs.
Par sarakstu dīvaini
Kā tad es skatījos?
P.S. Par zaptsmaizēm - manas zaptes ar valriekstu (grieķu) maizi.
Last edited by Maz-ko-zinu on 01 Dec 2015 12:33, edited 2 times in total.
Maz-ko-zini, nesatraucies par to ēdienu. Tas nav galvenais. Galvenais ir paņemt līdzi labu garastāvokliMaz-ko-zinu wrote:Es arī esmu pārdomās par 5. Nevis par to, vai būšū, bet par to, ko nest.
Par sarakstu dīvaini![]()
Kā tad es skatījos?![]()
VIKTORYja, vai redzi komentāra ailē lejā "browse" vai "obzor", ja Tev dators krieviski. Nospied tur, atrod failu savā datorā, vispirms nospied "Open" (datorā pie bildes). Tad ievieto komentāru kā to dari vienmēr nospiežot "Apstiprināt" komentāra apakšā.VIKTORYja wrote:*Zato*manā mazā ir no 1987.g.Tikai neprotu viņu ielikt
Sarkans gredzens Somijā ir Vaasa apgabalam
Ja jaunais ērglēns no Somijas mūsu Ādažos loba iekšā zivi, tikpat mierīgi mūsu Durberta varbūt pašlaik lidinās pa Somiju?

Ja jaunais ērglēns no Somijas mūsu Ādažos loba iekšā zivi, tikpat mierīgi mūsu Durberta varbūt pašlaik lidinās pa Somiju?

Novērotājs ērglis pēc nokrāsas dikti līdzigs mūsu Durbertai, man arī liekas, ka tas ir šī gada jaunulis.
Un liels arī izskatās
Bet iedomājieties, ja tas tiešām ir Somijas šī gada jaunulis un tagad viņš ir Latvijā, tad mūsu meitene arī var būt da jeb kur
Un liels arī izskatās
Bet iedomājieties, ja tas tiešām ir Somijas šī gada jaunulis un tagad viņš ir Latvijā, tad mūsu meitene arī var būt da jeb kur