Sveiki, mīlīši
Esmu priecīga, jo pagājušajā nedēļā pieminēto divu balto stārķu epopeja vakar 24os naktī sekmīgi noslēdzās (lai man piedod ornitologi, es zinu, ko jūs par to domājat

). Stārķiem bija gatava izpalīdzēt Anete (zelts, ne cilvēks), tad nu vietējiem atlika tos tikai noķert un aizgādāt līdz Anetei. Bet kas tev deva – visādīgi izmēģinājās, bet šie ne pa kam nedodas nedz rokās, nedz kājās, nedz grozā

Vakar Anetes kūrēts cilvēks brauca pats un ar ķeramo tīklu abus veiksmīgi noķēra, vilkās gan šis pasākums kopā 6 stundas, tā ka paldies ķērējam par pacietību
Anete ir tiešām īsts putnu cilvēks, kuram šī putnu glābšana ir sirdsdarbs. Kā viņa pati saka, caur putniem viņa ierauga Dieva radīto skaistumu pasaulē. Pie viņas šobrīd jau ir astoņi (!) stārķi, kam pievienojušies ir arī Turlavas divnieks, ir gulbji, kaijas utt. Es pat neminēšu visus, ceru nākamnedēļ pati to visu skatīt vaigā. Tā ir milzīga apņēmība, ko Anete ir uzņēmusies, un par to viņai cepuri nost. Protams, ikmēnesi aiziet izmaksas barošanā, šobrīd ir arī izmaksas papildu voljēra izbūvēšanā Turlavas stārķiem, jo izrādās visus vienā barā laist nevar – kaujas līdz pat nāvei. Līdz ar to gribēju aicināt, ja ir iespēja, ja ir vēlme, ja ir uz sirds, varbūt ir Jums iespēja palīdzēt ar ziedojumu Anetei, lai kaut nedaudz palīdzētu segt visas izmaksas. Konts, uz kuru var ziedot, ir Anetes izveidotā biedrība:
Latvijas Savvaļas putnu palīdzības biedrība
“DRAUGA SPĀRNS”
Vienotais reģ.Nr. 40008193885
AS „Citadele banka”
SWIFT kods: PARXLV22
Konta Nr.: LV07PARX0016203270001
Ja sabiedriskā labuma statusa organizācijām ziedo uzņēmumi, tad ir iespēja nodokļu atlaidēs saņemt atpakaļ 85% no summas.
Ja pārkāpju ar šo aicinājumu kādu rakstītu vai nerakstītu likumu, dodiet ziņu, padzēsīšu tad ārā lieko tekstu, un, ja tā tiešām ir, tad es jau iepriekš atvainojos par šo robežu pārkāpšanu.
Katrā ziņā paldies visiem līdzijutējiem, paldies par iedotajiem kontaktiem, paldies par piedomāšanu un atbalstu visiem, visiem
Pievienoju 'raudamgabalu' par sirds darbu -
http://kepauzsirds.lv/kepa-uz-sirds-01-02-2014/ Sižets par Aneti no 14.02 minūtes.