Es tikai nepratu uzlikt citu laiku, teiksim 27.oktobra saullēkta laiku.
Jā un tad būtu interesanti paskatīties, kādi vēji aiznesa Kati un Eedi uz Arābijas pussalu..
Made, izmēģināju principu ar kuru agrāk varējām dabūt pontu bildes un nostrādāja!Made wrote:Cerambyx, paldies! Cik skaista tā animētā bilde!Un cik veiksmīgi sagadījās apstākļi!
Jā un tad būtu interesanti paskatīties, kādi vēji aiznesa Kati un Eedi uz Arābijas pussalu..
Lai pamainītu datumu, jānospiež kreisajā apakšējā stūrī uz 'Earth', tad izbīdīsies izvēle ar vairākām opcijām. Datums mainās pie 'Control' - << vienu dienu atpakaļ, >> vienu dienu uz priekšu, < 3h uz atpakaļ, >3h uz priekšu. Nezinu gan cik tālu atpakaļ var paskatīties. Droši vien kaut kāda robeža jau ir (mēnesis?).Made wrote:Cerambyx, paldies! Cik skaista tā animētā bilde!Un cik veiksmīgi sagadījās apstākļi!
Varbūt kāds māk atrast saiti šim raidījumam? Plīz.Ģeogrāfs wrote:900 sekundēs šorīt plašs stāstījums par mūsu stārķu meitenēm!
http://tvplay.skaties.lv/parraides/900-sekundesMĀRIS wrote:Varbūt kāds māk atrast saiti šim raidījumam? Plīz.Ģeogrāfs wrote:900 sekundēs šorīt plašs stāstījums par mūsu stārķu meitenēm!
O, paldies! Īsajos video man nepietika prāta paskatīties
Vai Tu domā to brūngano, ar mazo raidītāju uz muguras?Made wrote: ... Tas ar zaļo zvaigznīti arī labs, mazliet tālāk, bet toties ar putniem (beidzot! vai redzat to pelēko, starp diviem baltajiem?).
Vai šo? Nācās palielināt, lai ieraudzītuMade wrote: ... Tas ar zaļo zvaigznīti arī labs, mazliet tālāk, bet toties ar putniem (beidzot! vai redzat to pelēko, starp diviem baltajiem?).