7.45. Džuljeta viena pa ligzdu!

Aiz garlaicības sāk grauzt mīļo zariņu!

Bet tad ierodas sirdsāķītis ar baļķi, un viss nostājas savās vietās!

Man izskatās, ka viņi tādā veidā tā kā spēlējas, tā kā meņģējas ...MĀRIS wrote:Vakardienas video. It kā jau nekas sevišķs, bet Džuljeta ceturtās min. beigās nu tā grib bučāties, nu tā grib!![]()
Un vai ievērojāt, ka viņi ampelējoties stāv ļoti tuvu viens otram, pleciņi cieši piespiesti. Herietai ar jauno vīru vēl nav tādas tuvības, bet šis ilgu gadu pāris ir kā cimds ar roku (kā teica Māris)La Marie wrote:Man izskatās, ka viņi tādā veidā tā kā spēlējas, tā kā meņģējas ...MĀRIS wrote:Vakardienas video. It kā jau nekas sevišķs, bet Džuljeta ceturtās min. beigās nu tā grib bučāties, nu tā grib!![]()
![]()
Un zeķs ar kājīš. Bet kas tad tā bučiņ ir?! Vienkārša simpātiju izrādīšana. Tāpēc mēs ar LL jau laiku atpakaļ šo maigo knābāšanos nosaucām par bučošanos, simpātiju izrādīšanu, uzmanības pievēršanu, vienkārši mīļumu!Vērotāja wrote:Un vai ievērojāt, ka viņi ampelējoties stāv ļoti tuvu viens otram, pleciņi cieši piespiesti. Herietai ar jauno vīru vēl nav tādas tuvības, bet šis ilgu gadu pāris ir kā cimds ar roku (kā teica Māris)La Marie wrote:Man izskatās, ka viņi tādā veidā tā kā spēlējas, tā kā meņģējas ...MĀRIS wrote:Vakardienas video. It kā jau nekas sevišķs, bet Džuljeta ceturtās min. beigās nu tā grib bučāties, nu tā grib!![]()
![]()