sirdi palika
🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Nu tad beidzot, Durbe un Roberts ligzdā! Tagad tikai jāgaida vai sāks remontēt, ļoti jau nu ceru. Noskatījos ames video, tik silti ap
sirdi palika

sirdi palika
-
Maz-ko-zinu
Sēdēsim, sēdēsim. I ziemu, i pavasari, i vasaru, i rudeni. Un tad atkal - ziemu, pavasari, vasaru, rudeni.Murkjelis wrote:Šis nu izskatījās pēc nepārprotama -
sajūsmā noelšos!!!
šinī bildē Durbei meitukiņa spriganais, nešpetnais (tēmēts uz MUMSMurkjelis wrote:Šis nu izskatījās pēc nepārprotama -
[/img]
P.S. Made, nē, es nepieteicu prombūtni. Tepat vien esmu un ieskatos ik pa laikam
a ko viņi visi tā - šodien kautkāds WTērgļu salidojums? kāds paskatījās kalendārī?
vēl tik Tālavas kviecēju šodien satikt - tad gan būtu infarkts. Ok, to varētu citu dien. lai gan, kas zin, kur tā blandoņa tusējas. Cerams, ka viņai viss čiki piki 
Emotion wrote:... Tālavas kviecēju...
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
17.OKTOBRIS.
7:14 Labs rīts,visiem! Ērgļu sasaukšanās,cerams,ka mūsējie!!!Tas pats laiks,kas vakarrīt,varbūt atkal ielidos ligzdā???
Būs jāsagaida,tūlīt ausīs gaisma un varēs kaut ko saskatīt

7:14 Labs rīts,visiem! Ērgļu sasaukšanās,cerams,ka mūsējie!!!Tas pats laiks,kas vakarrīt,varbūt atkal ielidos ligzdā???
7:40 Jaaaa.Viens no ērgļiem ligzdas kokā--otrs tuvumā--sasaucas
7;49 Esmu ligzdā--un uz zara,liekas,ka Roberts---neredzu gredzenus 
Last edited by mega2 on 17 Oct 2015 07:51, edited 1 time in total.
-
Vējš vītolos
Ligzdā!!!!!
Beidzot es arī atkal kaut kādu satiku dzīvajā:)
-
Vējš vītolos
Tādu lielu baltu dūnu palaida pa vējam... 
-
Vējš vītolos
8.06 - atā, jāsteidzas brokastīs 
Pasēdēja, rīta tualeti pabeidza un prom.
Pasēdēja, rīta tualeti pabeidza un prom.
8:02 Viens,kurš visu laiku sēdēja virs kameras,aizlaidās un jau no tāluma sauca otru,kas palika sēžam zarā kreisajā pusē--šis atcaucās un 8:06 aizlaidās...tā arī īsti netiku skaidrībā ---kurš bija kurš,jo otru vispār neredzēju 
-
Vējš vītolos
Tam uz zara gredzenu nemanīja...bet likās, ka uz astes puslokimega2 wrote:8:02 Viens,kurš visu laiku sēdēja virs kameras,aizlaidās un jau no tāluma sauca otru,kas palika sēžam zarā kreisajā pusē--šis atcaucās un 8:06 aizlaidās...tā arī īsti netiku skaidrībā ---kurš bija kurš,jo otru vispār neredzēju
Man kaut kas ar skaņu, dzirdēt neko nedzirdu.
Bet tā laikam ir laba zīme mums, ja ērgļi sāk atkal ligzdā ciemoties
Bet vismaz malači,ka sagaida ausmiņu pirms iegriežas ligzdā,a to man acīs melni punktiņi skraida pētot ligzdas bildi tumsā jau no 5 rītā un ieklausoties katrā čaboņā---pēc 7 jau var cerēt kaut ko kustīgu saskatīt.....

-
Vējš vītolos
Nu tas jau ieradums - pamosties un iet kamerā ielūkotiesmega2 wrote:Bet vismaz malači,ka sagaida ausmiņu pirms iegriežas ligzdā,a to man acīs melni punktiņi skraida pētot ligzdas bildi tumsā jau no 5 rītā un ieklausoties katrā čaboņā---pēc 7 jau var cerēt kaut ko kustīgu saskatīt.....![]()
Bet nu piecos gan es vēl guļu, laikam jau ērgļi arī
Laba zīme jaunai dienai - no rīta ērgli ligzdā ieraudzīt!
Lai visiem jauka diena!!!!
Nu spriežot pēc vakardienas gājieniem---uz zara bija Roberts,jo izdarīja to pašu pirms izlidošanas --nokārtojās
Gudrās galvas jau pateiks pēc saucieniem--balsīm---kurš ir kurš,jo es tik sīki nezinu--kurš parasti sauc,kurš atsaucas---vai tas mainās vai vienmēr Robis sauc un Durbe atsaucas......

Nu es jau arī labprāt gulētu,kā visi normāli cilvēki,bet pie vainas ir mans mīļums--kaķu puika[16 mēn],kurš noguļ visu dienu un naktī sākas jautrība.....Vējš vītolos wrote:Nu tas jau ieradums - pamosties un iet kamerā ielūkotiesmega2 wrote:Bet vismaz malači,ka sagaida ausmiņu pirms iegriežas ligzdā,a to man acīs melni punktiņi skraida pētot ligzdas bildi tumsā jau no 5 rītā un ieklausoties katrā čaboņā---pēc 7 jau var cerēt kaut ko kustīgu saskatīt.....![]()
Tik man vienmēr sanāk vai par agru, vai par vēlu - vai nu vēl nav atlidojuši, vai jau projām.
![]()
Bet nu piecos gan es vēl guļu, laikam jau ērgļi arī![]()
Laba zīme jaunai dienai - no rīta ērgli ligzdā ieraudzīt!![]()
![]()
![]()
Lai visiem jauka diena!!!!
-
Vējš vītolos
Tad, kad ērglis bija ligzdā, viņu varēja labi redzēt, tik tai pārsteigumā detaļas nepiefiksēju, gan jau pieredzējušās vērotājas meitenes attīs bildi un izpētīs.mega2 wrote:Nu spriežot pēc vakardienas gājieniem---uz zara bija Roberts,jo izdarīja to pašu pirms izlidošanas --nokārtojāsGudrās galvas jau pateiks pēc saucieniem--balsīm---kurš ir kurš,jo es tik sīki nezinu--kurš parasti sauc,kurš atsaucas---vai tas mainās vai vienmēr Robis sauc un Durbe atsaucas......
![]()
Re kur ir mūsu Robčiks 
Ame jau pacentusies. Paldies!
Nočiepu LK forumā
Ame jau pacentusies. Paldies!
Nočiepu LK forumā