Ou jeeej cik superīga ziņa, paldiesladida wrote:12:02
Laba diena, visiem!
Pirms 30 min. tepat Dabasdatos parādījusies informācija, ka ir spalvu analīžu rezultāti, - Durberts oficiāli ir Berta!
https://twitter.com/LDF_lv?ref_src=twsrc%5Etfw
Vērotāja, ieliksi jaunumus pirmajā lapā?Vērotāja wrote:![]()
![]()
![]()
Jāņa trenētā acs nekļūdījās![]()
Meitiņa-peciņa Berta![]()
![]()
Jā, mīļā, jaukā BuļbertīnīteMĀRIS wrote:Mān mīļā Buļbertīnīt!
MīļumiņaMade wrote:Man vislabāk patīk Dante, jo 1) der gan viņai, gan viņam 2) skan tā filosofiski par dažiem izietiem dzīves nedienu lokiem. Bet tad es iedomājos, ka neko nezinu par Dantes likteni un nez vai dzīves pārbaudījumi salīdzināmi ar elles lokiem, kas ir jau pazudušai dvēselei un ka labāk piesaukt laimi. Tiesa, arī Durberts vai, piem., Roberta vai Rube.. visi labiNez kāpēc nu jau sāku uztvert mazulīti kā Durbes garā mūža un pieredzes cienīgu meitiņu
Var jau taisīt, bet tad jau ir jāiziet starptautiskā līmenīLa Marie wrote:Jā, mīļā, jaukā BuļbertīnīteMĀRIS wrote:Mān mīļā Buļbertīnīt!
...LK forumā tauta raksta, ka Nīderlandē "berta" nozīmējot - govs... varbūt tiešām, ņemot vērā DurBertīnes starptautisko atpazīstāmību, vienojamies par kopīgu, labskanīgu vārdiņu?!
Par "Bertu" taču balsošana nav bijusi, vai arī esmu palaidusi to garām?
Pirmajā bildē ir Durbertīnes māsa/brālis[matiss] wrote:http://www.lsm.lv/lv/raksts/vide-un-dzi ... e.a148687/
atceros Murkjeļa pēdējo kolāžuLa Marie wrote:...LK forumā tauta raksta, ka Nīderlandē "berta" nozīmējot - govs...
Tiklīdz izlasīju, tūlīt ielikuViky wrote:
Vērotāja, ieliksi jaunumus pirmajā lapā?
Man tomēr neiet pie sirds, ka mūsu Durbertiņš par "govi" palicis... kaut vai vienā valodā.Viky wrote:Var jau taisīt, bet tad jau ir jāiziet starptautiskā līmenīLa Marie wrote:Jā, mīļā, jaukā BuļbertīnīteMĀRIS wrote:Mān mīļā Buļbertīnīt!
...LK forumā tauta raksta, ka Nīderlandē "berta" nozīmējot - govs... varbūt tiešām, ņemot vērā DurBertīnes starptautisko atpazīstāmību, vienojamies par kopīgu, labskanīgu vārdiņu?!
Par "Bertu" taču balsošana nav bijusi, vai arī esmu palaidusi to garām?![]()
Mēs jau esam pieraduši pie šiem vārdiem ( Berta, Durbertīne, Buļbertīne, utml.) un mēs pie tiem varam palikt, tā pat, kā Zīļukas gadījumā.
Ja LK nepatīk, viņi var taisīt savu balsojumu.
Tās ir tikai viņu asociācijasLa Marie wrote:
Man tomēr neiet pie sirds, ka mūsu Durbertiņš par "govi" palicis... kaut vai vienā valodā.