Diskusijas
Re: Diskusijas
Maz-ko zinu, es šo jautājumu gribētu pāradresēt lianaliesma, Sunshine, Vērotājai, nu jau Mārim un arī citiem (skatos pēdējos komentārus - Hildiņa, ladida, Ligzdas gariņš arī ir), kas skatās pasaules kameras tepat forumā un LK arī 

Mani nepin iekšā!!! Es skatos tikai tās kameras, kurām ir forums šeit, DD, latviešu valodā. Paretam ieeju LK, ... Austrālijas forumā ar transformeri, izsmejos, paņemu ko varu, un mudīgi uz mājām, t.i. DD!Made wrote:Maz-ko zinu, es šo jautājumu gribētu pāradresēt lianaliesma, Sunshine, Vērotājai, nu jau Mārim un arī citiem (skatos pēdējos komentārus - Hildiņa, ladida, Ligzdas gariņš arī ir), kas skatās pasaules kameras tepat forumā un LK arī

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Arī es LK eju samērā reti, jo mājas ir mājas
LK forumā eju tad, ja ir neskaidra situācija, kaut kas palaists garām vai tamlīdzīgi. LK galvenajā vietnē reizi nedēļā palasu ziņas.

LK forumā eju tad, ja ir neskaidra situācija, kaut kas palaists garām vai tamlīdzīgi. LK galvenajā vietnē reizi nedēļā palasu ziņas.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
-
Vai, izņemot putnus, labi - dabu, jūs citur nemaz neejiet? Mani interesē vēl arī notikumi valstī un pasaulē.
Tagad - uz laiku - atvados. Varbūt pēc ilgstoša un silta lietus, sākot no 25. septembra vakara, naktī un vakar līdz kādiem vieniem dienā beidzot arī pie manis kāda sēne būs izlīdusi?
Tikai tās briežutis
Tagad - uz laiku - atvados. Varbūt pēc ilgstoša un silta lietus, sākot no 25. septembra vakara, naktī un vakar līdz kādiem vieniem dienā beidzot arī pie manis kāda sēne būs izlīdusi?
Tikai tās briežutis

Maz-ko-zinu wrote:Vai, izņemot putnus, labi - dabu, jūs citur nemaz neejiet? Mani interesē vēl arī notikumi valstī un pasaulē.
Tikai tās briežutis

Kāpēc gan neejam? Arī zņu portālos paspēju izpausties, tiesa vienā par pārlieku izpaušanos ziņu portālam netīkamā virzienā mani izbanoja, bet nekas, pārējie vēl pieciešMaz-ko-zinu wrote:Vai, izņemot putnus, labi - dabu, jūs citur nemaz neejiet? Mani interesē vēl arī notikumi valstī un pasaulē.

p.s. vakar no rīta biju sēņot, četru stundu laikā mērcei vien piesēņoju - 6 baravikas un kādas 15 priežu bekas. Lai gājiens nebūtu veltīgs, ņēmos lasīt alksnenes, tagad mirkst, vakarā iesālīšu.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
-
Man... Ja es teiktu maz, es būtu ļoti maigi izteikusies. Trīsarpus stundās trīs mazas baraviciņas, dažas sviesta bekas,dažas bērza bekas, četras gailenes, rudmiese, sauja govs beku, 2 priežu bekas (makavices) un 1 samta beka. Alksnenes neredzēju. Bet es arī neņemtu. Es arī govs bekas citās reizēs, kad IR sēnes neņemtu. NU, bet ja nekā nav... Es sēnes nesālu un nemarinēju. Blanšēju un saldētavā. Šoreiz protams tikai mērcei.
Bet vēl ir brūklenes. Rīt, ja nelīs, iešu vēl salasīšu. Tagad ķeršos klāt pie jau savārītām brūklenēm - draudzene iedeva antonovkas un bumbierus. Vārīšu kopā.
P.S. Ak, jā
Aizmirsu pateikt, ka šis "milzīgais" sēņu daudzums mums ir divatā lasot. Baraviciņas gan visas manas
Un rudmiese un gailenes arī. 
Bet vēl ir brūklenes. Rīt, ja nelīs, iešu vēl salasīšu. Tagad ķeršos klāt pie jau savārītām brūklenēm - draudzene iedeva antonovkas un bumbierus. Vārīšu kopā.
P.S. Ak, jā

Briežutis šogad daudz. Man šermuļi metas, kad viņas jūtu. Labi, ka ar visu savu preteklīgo rāpošanu vēl nekož 

-
Kož gan. Un tās pumpas pēc tam ir cietas un ilgi nepārietEmotion wrote:Briežutis šogad daudz. Man šermuļi metas, kad viņas jūtu. Labi, ka ar visu savu preteklīgo rāpošanu vēl nekož

Šodien vēl nekas - neitralizēju jau tikko pieskārās, bet vakar nebiju tik modra un no jakas un jakā nolasīju vairāk par 20. Iekodusi tikai viena.
Pret šiem dzīvās dabas pārstāvjiem, lai kā mēģinu sev iestāstīt, ka arī tiem ir vieta, nespēju just pozitīvas jūtas, spiežu nost.
Gulbji, kad vakar uzlēca mēness:

Man šķiet, ka tādi paši kā parasti, neuzvedās kā pilnmēnesī 
Skaisti!
Paldies, sanda!
Es visu laiku domāju - vai izdosies redzēt putnu kāšus Durberta ligzdas debesu gabaliņā

Es visu laiku domāju - vai izdosies redzēt putnu kāšus Durberta ligzdas debesu gabaliņā

Maz-ko-zinu, kāpēc vispār šāds jautājums? Ja cilvēki interesējas (arī) par dabu un putnu dzīvi, tas nozīmē, ka pret pasaulē notiekošiem būtiskiem notikumiem viņi ir vienaldzīgi?Maz-ko-zinu wrote:Vai, izņemot putnus, labi - dabu, jūs citur nemaz neejiet?
Mani interesē vēl arī notikumi valstī un pasaulē.
Es sapratu , ka ir jautāts - kā visam pietiek laika !Sunshine wrote:Maz-ko-zinu, kāpēc vispār šāds jautājums? Ja cilvēki interesējas (arī) par dabu un putnu dzīvi, tas nozīmē, ka pret pasaulē notiekošiem būtiskiem notikumiem viņi ir vienaldzīgi?Maz-ko-zinu wrote:Vai, izņemot putnus, labi - dabu, jūs citur nemaz neejiet?
-
Hildiņa ļoti pareizi visu paskaidroja.Hildiņa wrote:Es sapratu , ka ir jautāts - kā visam pietiek laika !Sunshine wrote:Maz-ko-zinu, kāpēc vispār šāds jautājums? Ja cilvēki interesējas (arī) par dabu un putnu dzīvi, tas nozīmē, ka pret pasaulē notiekošiem būtiskiem notikumiem viņi ir vienaldzīgi?Maz-ko-zinu wrote:Vai, izņemot putnus, labi - dabu, jūs citur nemaz neejiet?
Paldies, Hildiņa!
Made wrote:Nu re, cik patīkami saprasties

Sveiki!
Made 97.lapā rakstīja: "Oho, ja vēl varētu ar šo pašu mūsu reģistrāciju tur LK komentēt..
es piereģistrējos, lai atbildētu uz Saymore komentāru 840.lapā, ka Durbe tiešām tur pareizi tiek izrunāta, bet mana atbilde kaut kur pazuda, tad nu es likos mierā
"
840.lapā ir 'Vainamoinen' komentārs par Durbes pareizu izrunu, nav pazudis.
Made 97.lapā rakstīja: "Oho, ja vēl varētu ar šo pašu mūsu reģistrāciju tur LK komentēt..

'vainamoinen' šajā forumā gan ir cits personāžs - pazīstams zem segvārda 'roosaluristaja'Sandra L. wrote:Sveiki!
Made 97.lapā rakstīja: "Oho, ja vēl varētu ar šo pašu mūsu reģistrāciju tur LK komentēt..es piereģistrējos, lai atbildētu uz Saymore komentāru 840.lapā, ka Durbe tiešām tur pareizi tiek izrunāta, bet mana atbilde kaut kur pazuda, tad nu es likos mierā
"

Bet nu arī Mades komentārs nav pazudis - atrodas vienkārši 841. lapā.
Oho, kā es uzreiz neredzēju, ka viņai jau bija atbildēts!
Kad neatradu savu, vēlāk ieraudzīju vainamoinen komentāru un bija labi
Nodomāju, ka komentāri gaida, kad tiks atļauti, neiet uzreiz ēterā..
Paldies!

Paldies!

- Lianaliesma
Nu gluži kā dzīvē... Cik daudz iedomu sabūvēts un tad paši tām ticam...
bet realitāte turpina izdzīvot dzīvi, kurā ievītas arī daudzu citu iedomas, ne tikai mūsu...

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.