MĀRIS wrote:... es jau sevī esmu iedevis arī brālim vārdu - Bračka.

Bet ja nu tā ir māsa?

Vārdus dod tikai tiem, kurus vēro tiešraidē un tad konkrētā forumā tiem tiek iedots nosacīts vārds, ko lieto forumieši, bet gredzenotāji vai brīvdabas vērotāji nemaz var nezināt un tāpēc var nosaukt pa savam.Viky wrote: ... Starpcitu, vai pagāšgad cāļiem netika doti vārdi? ...
mūsu Buļbertiņam piktāks skatiensVIKTORYja wrote:Šis smukulits ļoti līdzīgs Durbertam,tikai astīte īsaCīrulīte wrote:Vakardienas jaunietis ir atkal klāt!.
a uz kāda principa vecākiem tika dots vārds? tikai tāpēc, ka vecāki? Robčiks pat nav gredzenots.Viky wrote:Man patīk vārds Bero ( ''o'' izrunājot kā garo), tas der abiem dzimumiem
Es laikam biju palaidusi informāciju garām par to ka iepriekšejā gadā Durbe ar Robertu netika vēroti ar kameru likās, ka, ja ir bildes, tad tika arī vēroti![]()
Emotion wrote: Bračka. Īzī pīzī..
Te pāris kadri no pagājušā gada Skrundas dīķu apmeklējuma. Šogad rudenī, kad biju manīju tik vienu nepieaugušu jūras ērgli, pavasrī gan bija vairāki (šķiet 4-5 putni. Jāskatās piezīmēs).Diāna Janušone wrote:Droši, ka brīnišķīgi to pavērot klātienē!Leo wrote:Skrundas zivju dīķos 1. dīķis (dzelzceļa pusē )jau nozvejots. Barojās divi jūras ērgļi bez gredzeniem.Šo dīķi lēnām piepilda ar ūdeni no blakus dīķa.
Laboju sevi - Lietuva ir apakšā sarkans, augšā zils.Vērotāja wrote:Lietuvas putns (spriežot pēc gredzena krāsas)?
Nē, Lietuva varētu būt - te citā rakursā uz labās kājas tomēr ir tā kā sarkans virs zila. Bet nu attēla kvalitāte tāpat nav tik laba, lai kādu numuru nolasīti vai ko tādu.Vērotāja wrote:Laboju sevi - Lietuva ir apakšā sarkans, augšā zils.Vērotāja wrote:Lietuvas putns (spriežot pēc gredzena krāsas)?
Augša sarkana, apakša melna ir Somijai (Ālandu salas) https://lv.wikipedia.org/wiki/Olande#/m ... 85land.svg
Tātad Durberts jau varētu būt Skrundas dīķu apkārtnē, paredzot, ka tur laidīs nost dīķus kādreiz?CerambyX wrote: ... Durberts varētu arī tiešām atrasties Skrundas dīķu apkārtnē - ja šogad laidīs arī kādu no lielajiem dīķiem nost, tad tur jau ir tiešām jūras ērgļiem ir izcili barošanās apstākļi.
lianaliesma wrote:... paredzot, ka tur laidīs nost dīķus kādreiz?
kā viņš to var paredzēt?lianaliesma wrote:Tātad Durberts jau varētu būt Skrundas dīķu apkārtnē, paredzot, ka tur laidīs nost dīķus kādreiz?CerambyX wrote: ... Durberts varētu arī tiešām atrasties Skrundas dīķu apkārtnē - ja šogad laidīs arī kādu no lielajiem dīķiem nost, tad tur jau ir tiešām jūras ērgļiem ir izcili barošanās apstākļi.