Diskusijas

Locked
Sandra L.

Re: Diskusijas

Post by Sandra L. »

Prieks bija apskatīt bildes, paldies!
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Sviests un cūcība! Man e-pastu atsūtīja "Māris Strazds". Veru vaļā -
Sviests!.png
Sviests!.png (190.22 KiB) Viewed 3308 times
Vai viņi pus Latvijai tādus sūta, slēpjoties aiz populāru cilvēku vārdiem?
Interesanti, tā ir tikai sagadīšanās vai inbox ir piefiksējis, ka saņemu e-pastus no Dabas datiem?

Vērotāja tu drīksti izdzēst, ja uzskati par vajadzīgu. Es sašutumā te ieliku.
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Maz ko zinu, vienmēr taču pastāv iespēja, ka M.S. vienkārši rūpējas par tavām pēdiņām! :lol:

Bet, ja nopietni dabas datu aitišņikiem jāpačeko, vai nav e-pastu sistēmai drošības sistēma jāpastiprina. Tā nav laba zīme, ka roboti tiek klāt. Noteikti padod ziņu kādam, lai pievērš uzmanību. Šeit teikto var arī nepamanīt.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Maz-ko-zinu, nu nez vai tas ir inbox. Paskaties no kāda servisa M.S. sūta vēstuli, parasti jau tādas lietas piekabina galā/virsū kādai reālai vēstulei. Otrs variants, Tu esi uzspiedusi reklāmai labajā pusē.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Vērotāj, es gan neesmu spečuks, bet, teiksim, kad daudzi gmaila lietotāji piepeši, sev nezinot, sāka sūtīt surogātpastus - tur bija reāli uzlauzti viņu e-pasti. Proti, tā var nebūt vaina inboxā, bet tieši adresē, no kuras sūtīts.
vabolīte

Post by vabolīte »

Mums ar vīru arī bija atsūtītas e-pastā vēstules tieši tādas pašas kā Maz-ko-zinu :cry: .
roosaluristaja

Post by roosaluristaja »

Murkjelis wrote:Maz ko zinu, vienmēr taču pastāv iespēja, ka M.S. vienkārši rūpējas par tavām pēdiņām! :lol:

Bet, ja nopietni dabas datu aitišņikiem jāpačeko, vai nav e-pastu sistēmai drošības sistēma jāpastiprina. Tā nav laba zīme, ka roboti tiek klāt. Noteikti padod ziņu kādam, lai pievērš uzmanību. Šeit teikto var arī nepamanīt.

Pastāv versija, ka šo e-pastu sūtītājs bija bokononists. Kā zināms, šajā ticībā galvenais ir boko-maru rituāls, kur cilvēki nodod viens otram zināšanas, saskaroties ar kāju pēdām. Pēdu higiēnai varētu būt zināma nozīme šajā gadījumā.
Murkjelis

Post by Murkjelis »

roosaluristaja wrote:

Pastāv versija, ka šo e-pastu sūtītājs bija bokononists. Kā zināms, šajā ticībā galvenais ir boko-maru rituāls, kur cilvēki nodod viens otram zināšanas, saskaroties ar kāju pēdām. Pēdu higiēnai varētu būt zināma nozīme šajā gadījumā.
Image

LŪK! Maz-ko-zinu, vajag lepoties ibo viņa ir Izredzēta bokomarēties!
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Vērotāja, inbox lietotāji par naudu var atteikties no reklāmu piesūtīšanas. Bet tie, kas nemaksā regulāri saņem visādus Dormeo, top-shopus un ko tik vel nē. Es tos dzēšu, neverot vaļā. Tad parādījās jauns reklāmu izplatīšanas veids - slēpties, minot, kā e-pasta sūtītāju Andri Bērziņu, Anitu Kalniņu un citus latviešu izplatītus vārdus/uzvardus. Man pietika ar vienu reizi un atkal dzēšu nelasot. Bet nu viņi (reklāmu sūtītāji) izdomājuši, acīmredzot, jaunu ievilināšanas veidu - slēpties aiz pazīstamu, populāru cilvēku vārdiem. Īstais Māris Strazds nezina manu e-pasta adresi, jo neesmu ar viņu sarakstījusies
Esmu absolūta tējkanna datorzinībās. Sazvanīšu vienu paziņu apvaicāšos.
Kā versiju varu minēt, ka neeju ārā no Dabas datiem, tas ir nerakstu paroli katru reizi, ejot iekšā portālā un neatslēdzos izejot. To drošības speciālisti neiesaka.
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Vai es arī drīkstu paķiķināties?
Ceru, nevienu tas neaizvainos.
Es padomāju un nolēmu, ka ne... nebo... nebokonomārēšos ar Māri Strazdu.
Esmu tomēr precēta sieva un mani mazbērni var pārprast tādus sānlēcienus. Kādu priekšzīmi es viņiem rādīšu?
(kur palika tie ģīmīši, kur aiz smiekliem cilvēki vārtās pa zemi?!)
Jāizlīdzas ar šeit esošiem :lol: :lol: :lol:
Murkjelis

Post by Murkjelis »

:D Vispār, pirms es sāku te apķiķināt citus, vajadzēja savu inboxu atvērt :D :D Pabīdies, Maz Ko Zinu, Tu neesi vienīgā :D Es vienkārši inboxa mailu nelietoju, bet laikam jau man tas ir uzrādīts šeit pie reģistrācijas. Un, jā, sūtītājs, nav M.S. - tas ir inboxa serveris. Tā kā tā nav problēma dabas datos. Tie ir inboxa roboti.
rapaskalns

Post by rapaskalns »

Labsvakars! Man Māris Strazds arī tādu reklāmu atsūtīja.Nodomāju, varbūt tā pieņemts, piehalturēt :o
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Vērotāja wrote:Maz-ko-zinu, nu nez vai tas ir inbox. Paskaties no kāda servisa M.S. sūta vēstuli, parasti jau tādas lietas piekabina galā/virsū kādai reālai vēstulei. Otrs variants, Tu esi uzspiedusi reklāmai labajā pusē.
Pārliecinājos - tas ir inbox, jo lejā ir piebilde:
"Ja Jūs turpmāk nevēlaties saņemt inbox.lv reklāmas sūtījumus spiediet šeit"
Nospiedu.
Attachments
Sviests nr.2.png
Last edited by Maz-ko-zinu on 27 Aug 2015 21:46, edited 2 times in total.
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Es domāju, ka Mārim Strazdam būtu jāsūdzas kaut kur. Tikai domāju, ka viņam tam laika neatliek. Toties mums tuva (ideoloģiski, par putniem) žurnāliste varētu to lietu piekārt pie zvana.
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Murkjelis wrote::D Vispār, pirms es sāku te apķiķināt citus, vajadzēja savu inboxu atvērt :D :D Pabīdies, Maz Ko Zinu, Tu neesi vienīgā :D Es vienkārši inboxa mailu nelietoju, bet laikam jau man tas ir uzrādīts šeit pie reģistrācijas. Un, jā, sūtītājs, nav M.S. - tas ir inboxa serveris. Tā kā tā nav problēma dabas datos. Tie ir inboxa roboti.
Vai ir iespējams, ka to reklāmu saņēma tikai tie, kas Dabas datos komentē vai ir reģistrējušies?
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Maz-ko-zinu wrote:Es domāju, ka Mārim Strazdam būtu jāsūdzas kaut kur. Tikai domāju, ka viņam tam laika neatliek. Toties mums tuva (ideoloģiski, par putniem) žurnāliste varētu to lietu piekārt pie zvana.
Būtībā jau ir tikai savākts viņa vārds. Un savākts no šejienes. Ne velti saka, ka nevajag forumos e-pasta adreses rakstīt, lai roboti nesavāc. Ja jāraksta, tad labāk tā estadsunsitads[at]inbbox.lv. Ja pareizi atceros, tad forumā bija publicēts M.S. epasts. Ar to arī pietika, lai savāktu vārdu un visiem inboxa lietotājiem, kas nav veikuši pretreklāmas pasākumus tiktu piegādāts spams viņa vārdā.
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Maz-ko-zinu wrote:
Murkjelis wrote::D Vispār, pirms es sāku te apķiķināt citus, vajadzēja savu inboxu atvērt :D :D Pabīdies, Maz Ko Zinu, Tu neesi vienīgā :D Es vienkārši inboxa mailu nelietoju, bet laikam jau man tas ir uzrādīts šeit pie reģistrācijas. Un, jā, sūtītājs, nav M.S. - tas ir inboxa serveris. Tā kā tā nav problēma dabas datos. Tie ir inboxa roboti.
Vai ir iespējams, ka to reklāmu saņēma tikai tie, kas Dabas datos komentē vai ir reģistrējušies?
Pat ļoti iespējams. Te būtībā tomēr arī dabas datiem ir bik jāpaskatās, kas ar drošības sistēmu nav tā kā vajag.
Simba

Post by Simba »

Maz-ko-zinu wrote:

Manā nav. Atvēru otru e-pasta kasti, kuru pēc būtības neizmantoju, tur arī nav. Tā ka šeit daži izredzētie ir aplaimoti :)
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Manā arī tukšums /no šīs mēstules/. :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Manā inboxā arī nav, lai gan lietoju sešas inbox pastkastes, nevienā nav.

Vai kāds var paskatīties no kādas "it kā M.S." adreses ir sūtīts? Nekad neveru pastu, ja neredzu no kādas adreses sūtīts. Un vēl jautājums, vai atverot otrreiz, arī ir pēdu reklāma?
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”