http://www.lsm.lv/lv/raksts/vide-un-zin ... pi.a54625/
Melnais mežastrazds, manuprāt jaunais šīgada tēviņš.d.e. wrote:Šāds jaunulītis man tepat pierīgā pārdroši zarā tup, kamēr bija uzpūties apaļš likās, ka dzeguzēns ?, bet kamēr nobildēju, sāk strazdam līdzināties ..?
rapaskalns wrote:liekas, izšķīlās pirms Jāņiem, viņi pa ligzdu jau trenē spārnus, varbūt arī varētu lidot, bet tagad ar to sauso laiku nav taču ko ēst, nevienu vardi neredzu, tikai kādu gliemezīti dārzā zem biešu lapām, man arī bija doma par tām reņģēm, es jau domāju veciem tās reņģes piedāvāt, bariiba viņiem ļoti švaka šogad, vecie pat nebaidijāas pielaisties pie manis, kad trušukiem pļāvu zāli, kamēr piegrābu, vecākais jau man turpat klāt un meklē ēdamo. Satraukums par to, ka tie vecie tik ātri aizlidoja, izbraucu apskatīt nopļautos laukus, nekur nevienu stārķi neredzu, ja jau viņi būtu tepat tad jau kaut kur tuvumā staigātu, bet nekur neviena, tiešam būs prom.
Oranža krāsa norāda, ka tajā tēmā pēc Tava pēdējā tēmas apmeklējuma ir parādījušās jaunas ziņas. Ja tēma ir zaļā krāsā, tas nozīmē, ka Tu tajā tēmā esi visas ziņas izlasījusi.Emotion wrote:Vērotāja, ko nozīmē, kad tēmu nosaukumi citreiz iekrāsoti oranži un citreiz nē?
Oranžs - tas nozīmē, ka tēmā kāds ir izteicies pēc tam, kad tu to pēdējo reizi apmeklēji, jāver vaļā. Melns - nekā jauna.Emotion wrote:Vērotāja, ko nozīmē, kad tēmu nosaukumi citreiz iekrāsoti oranži un citreiz nē?
mnjāa.a....... kā viņi spēj aprēķināt gultnes dziļumu no tik liela augstuma, lai tik droši mestos ūdenī?lianaliesma wrote:Lūk, kas mūsu mazajiem zivjērgļiem vēl jāapgūst. Taisni vēderā kut, skatoties tajos galvu reibinošajos lidojumos un kritienos...
Osprey -- the ultimate fisher, Wildscreen Arkive
Pat elpu aizturēju, cik superīgi ! To milzeni nes labu gabalu ar vienu kāju !mega2 wrote:Jā,nu šitais bija labs,it sevišķi pēdējais ķēriens ar to milzonīgo zivti--sērfoja uz tās zives,kā uz dēļa,bet sanāca smuki,laikam kupla saime mājās [ligzdā]![]()