Zivjērgļi Latvijā, 2015 (Laima un Pēteris)
- Lianaliesma
Re: Zivjērgļi Latvijā, 2015 (Laima un Pēteris)
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

11:05 nevienas zeķbikses. Ne baltas, ne kādas citas.
12.35. Viena "zeķbikse baltā" sasauc Pēterīti ar zivs asti, kuru uzreiz atņem un aizlaižas kaut kur prom viņu notiesāt! 
17.40. Ilgu laiku saucot Pēteris tiek tomēr sasaukts, un atkal vienai māsai tiek vien maz dzīv fišiņ!

17.40. Ilgu laiku saucot Pēteris tiek tomēr sasaukts, un atkal vienai māsai tiek vien maz dzīv fišiņ!

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
-
Viens no trijiem ir, kā naglai uz galvasEmotion wrote:viņiem (šiem Pēterīšiem) nav TV, interneta un nedzer aluMaz-ko-zinu wrote:Ak, es par to pat nedomāju. Jebkuram tipiskam vīram Pētera piemērs uzdzīs mazvērtības kompleksu - cik strādīgs, mīlošs, rūpīgs un pacietīgs viņš (Pēteris) irEmotion wrote:Vīram stādu Pēterīti par piemēru kādas zivis normālam copmanim jānes mājās. Jāiesērfo

Internets ir viena kaitīga padarīšana. Mēs tak visi to zinām

Es Pēterītī visaugstāk vērtēju viņa pacietību - kā viņš mierīgi, varētu pat teikt - stoiciski - panes visas savu sieviešu izdarības - mūžīgi izbadējušās, skaļas, prasīgas un vardarbīgas. Bet viņš, ne dusmojās, ne burkšķ, pat neprotestē, bet turpina pacietīgi viņas apgādāt - pēc vislabākās sirdsapziņas. Starp cilvēkiem tādu naff

18. augusts.
Viena no meičām jau kādu stundu pieklaigā visu apkārtni saukdama pēc brokastīm! Vai tad viņas pašas tā maz var iemācīties ķert zivis - sēžot ligzdā un klaigājot!
Viena no meičām jau kādu stundu pieklaigā visu apkārtni saukdama pēc brokastīm! Vai tad viņas pašas tā maz var iemācīties ķert zivis - sēžot ligzdā un klaigājot!

Kaut kas jau dzīvē ir jāmāk! Ja ne noķert zivi, tad vismaz viņu izdiedelēt, un Amatiņa jau pie savas ir tikusi! Raiskuma noskatāšs baltu aci!

Last edited by MĀRIS on 18 Aug 2015 09:52, edited 1 time in total.
Es arī ieraudzīju, ka ēd, bet piegādi nepiefiksēju.Viky wrote: Viena māsiņa laikam tomēr tika pie ēdamā, tik neredzēju pa kuru laiku.

Labs nāk ar gaidīšanuMade wrote:Redzējāt? !!! kas par milzeni viņai tika (tai, kurai Amata nedeva ne kumosu) !!

Viņa tai brīdī skatījās gan uz kameras līmeni, gan augstāk, bet visvairāk man patika tā galvas un kakla pārbīdīšana pa labi, pa kreisi kā austrumu dejāsViky wrote:Ak šīs acis, acis acis.....![]()

Man liekas, ka te ir gredzeni, bet Laimiņa nav gredzenota.Bitite wrote:10.46 Laimiņa ligzdā