15.32. Ilgu laiku nosēdēju un nopriecājos par barošanu! Lai gan barojas tikai viens mazulis. Otrs visu laiku čuč.

Vakar tas bija kaut kāds murgs - nu nerādīja man tiešraidi! Kapēc- tā arī nesapratu!
Un aizmirsti kā ļaunu murgu !MĀRIS wrote:Urāāāā!!! Man arī rāda tiešraidi!!!![]()
![]()
![]()
15.32. Ilgu laiku nosēdēju un nopriecājos par barošanu! Lai gan barojas tikai viens mazulis. Otrs visu laiku čuč.
Vakar tas bija kaut kāds murgs - nu nerādīja man tiešraidi! Kapēc- tā arī nesapratu!
Tāpēc, ka 99,99 tiešraides vienkārši nebijaMĀRIS wrote: Vakar tas bija kaut kāds murgs - nu nerādīja man tiešraidi! Kapēc- tā arī nesapratu!
Paldies par izskaidrojumu mums, nezinīšiem !Vērotāja wrote:Tāpēc, ka 99,99 tiešraides vienkārši nebijaMĀRIS wrote: Vakar tas bija kaut kāds murgs - nu nerādīja man tiešraidi! Kapēc- tā arī nesapratu!![]()
Visticamāk kamera nestrādāja un bija LMN. Vienkārši Ustream LMN parasti nomaskē ar ierakstiem, lai nav tukšs ekrāns. Šajā gadījumā apakšā, kur manā attēlā ir sarkans uzraksts LIVE parādās pelēks uzraksts OFF
Paldies! Atļaušos vēl vienu jautājumu. Tagad tur, kur ir divas kameras, apakšējajā kamerā ir plkst. 18.54., cik saprotu reālais laiks, viņiem jau tumšs. Bet augšējā kamera rāda 8.47., gaišu dienu. Tas arī būtu kāds ieraksts?Vērotāja wrote: Šajā gadījumā apakšā, kur manā attēlā ir sarkans uzraksts LIVE parādās pelēks uzraksts OFF
Paldies. Vērotāja! Čatu dubultkameras lapā google netulko, līdz ar to tur rakstītais ir man miglā tīts! Tajā lapā, kur ir viena kamera, tur čatu kaut kā tulko.Vērotāja wrote:Čatā ir pēc desmit komentāriem rakstīts - yes bottom cam is live, top cam is recording from this morning
(apakšējā kamerā tiešraide, bet augšējā šī rīta ieraksts)
Video no LK, Kinga - Mazās pūkgalviņasMĀRIS wrote: Izrādās- bērni var būt arī vieni mājās, un nekauties!Abi snaiksta galviņas! Atlido vecāks ar zivi, bet bērnus nepabarojis uzguļas šiem virsū!
![]()
![]()