AgaMaz-ko-zinu wrote:Murkjeli, milzīgs paldies!
Klau, grūpijas ir tie rozā strazdi, kurus mums nesen roosaluristaja prezentēja, vai nē?
Diskusijas
Re: Diskusijas
-
Maz-ko-zinu
Viņas varētu būt dejotājas. Ne gluži klasiskais balets, drīzāk - modernais. Tas nozīmē - "pačkas" nav vajadzīgas. 
Baltās zeķubikses!!!
Ps: a kas i pačkas?
Pačkas ir tie kuplie balerīnu svārciņisummerkid wrote:Baltās zeķubikses!!!![]()
-
Maz-ko-zinu
Jā, summerkid, tie ir tie milzumdaudzkārtainie klasiskā baleta svārciņi, kas "stāv" no auguma absolūti horizontāli, nevis krīt, kā tam pēc fizikas likumiem būtu jābūt. Labprāt lietotu kādu latvisku vārdu, bet praksē tāds nekur baleta aprindās nav dzirdēts.
Es tevi atceros labi no Baltezera. Arī tavu skaidrojumu par Foruma vārdu. Man patika tā saruna.
Es tevi atceros labi no Baltezera. Arī tavu skaidrojumu par Foruma vārdu. Man patika tā saruna.
Nevajag mums Sidnejas operas namu. Jūrmalā tak Dzintaru koncertzāle ir atbrīvojusies!

- Ligzdas gariņš
mī un žē uz šito jau visas biļetes izpārdotas stundas laikāMurkjelis wrote:
Nevajag mums Sidnejas operas namu. Jūrmalā tak Dzintaru koncertzāle ir atbrīvojusies!
Nē, Pauls atteicās. Bet piekrita Džigurda 
Murkjelis wrote:Nē, Pauls atteicās. Bet piekrita Džigurda
Murkjeli, kā vienmēr lieliski

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Nu šamā korī jau visas balsis ir pārstāvētas. Arī vieta koncertam īstā, lai gribētājiem vietas nepietrūkst! 
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Varbūt iepatiksies un Džigurda piekritīs arī paspiegt durbertiskiMurkjelis wrote:Nē, Pauls atteicās. Bet piekrita Džigurda
-
Maz-ko-zinu
Ja tālāk tā ies, Murkjeli, tev drīz Mežaparka Dziesmu svētku estrāde būs jāsāk apgūt.
Vispār jau man ir kauns, bet tomēr sadūšojos jautāt - kas tie divi, kas par bēgļu uzņemšanu Latvijā strīdas skatuves priekšplānā pa labi? Neatpazīstu. Laikam negaisa sekas. Pie mums netrāpīja, bet apkārtnē... traki. Es tik garus pērkondārdus minūtēm ilgi savā mūžā neatminos dzirdējusi. No mums kilometrus padsmit tas negaiss bija, bet logi un visa māja drebēja pamatīgi. Mums tikai stipras vēja brāzmas, zibeņi pērkondārdi un lietus. Elektrība pazuda tikai uz vienu minūti. Paveicās.
Vispār jau man ir kauns, bet tomēr sadūšojos jautāt - kas tie divi, kas par bēgļu uzņemšanu Latvijā strīdas skatuves priekšplānā pa labi? Neatpazīstu. Laikam negaisa sekas. Pie mums netrāpīja, bet apkārtnē... traki. Es tik garus pērkondārdus minūtēm ilgi savā mūžā neatminos dzirdējusi. No mums kilometrus padsmit tas negaiss bija, bet logi un visa māja drebēja pamatīgi. Mums tikai stipras vēja brāzmas, zibeņi pērkondārdi un lietus. Elektrība pazuda tikai uz vienu minūti. Paveicās.
Maz-ko-zinu - man šķiet, ka mazais dumpēns nofotogrāfēts delikātā brīdī, Murkjelis mākslai pakļaus visu
Te mazliet cita tēma, ja kāds nav redzējis, pret droniem kritiska ērgļa izdarības:
https://www.youtube.com/watch?v=Hr-xBtVU4lg
Te mazliet cita tēma, ja kāds nav redzējis, pret droniem kritiska ērgļa izdarības:
Dumpēns tas ir, jā
Bet, manuprāt, tur nav nekā delikāta
Kaut gan - viss var būt 
Labrīt ! Šorīt izdevās redzēt baltvēdera ērgļu ligzdu Austrālijā - tur ir 2 pavisam mazi cālīši
Hildiņ, ielikšu arī foruma tēmu šiem ērgļiem, ja kādu ieinteresēs
http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopic.php?f=22&t=155
http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopic.php?f=22&t=155
es sapratu, ka ērglis to lidaparātu uztvēra par medījumu, tāpēc notrieca?sanda wrote:Maz-ko-zinu - man šķiet, ka mazais dumpēns nofotogrāfēts delikātā brīdī, Murkjelis mākslai pakļaus visu![]()
Emotion, jā, tā ir.
Sveiki!
Mums te Saulkrastos tīri jauks laiciņš pie jūras.
Jautājums būtu tāds - pludmalē ir savainots (slims?) putns - lielāks par kaiju (albatross?).
Sēž pie krasta līnijas un redzams, ka nekur pats netiks; ja uzskalojas vilnis, cenšas izvairīties no tā, lai ieskalotu jūrā.
Es piezvanīju glābējiem - atbrauca ar kvadraciklu. Un tālāk mēģināja kaut kam zvanīt. Teica, ka domei esot līgums ar Ulūbeli par beigtu roņu izvešanu no pludmales. Es saku - tas putns jau nav beigts.
Šādos gadījumos ir kaut kas, ko var darīt?
Mums te Saulkrastos tīri jauks laiciņš pie jūras.
Jautājums būtu tāds - pludmalē ir savainots (slims?) putns - lielāks par kaiju (albatross?).
Sēž pie krasta līnijas un redzams, ka nekur pats netiks; ja uzskalojas vilnis, cenšas izvairīties no tā, lai ieskalotu jūrā.
Es piezvanīju glābējiem - atbrauca ar kvadraciklu. Un tālāk mēģināja kaut kam zvanīt. Teica, ka domei esot līgums ar Ulūbeli par beigtu roņu izvešanu no pludmales. Es saku - tas putns jau nav beigts.
Šādos gadījumos ir kaut kas, ko var darīt?