Labu rītu!

9.10 vāverīte ciemojās zīļuku ligzdas rajonā

Cerēsim, ka M.S. brauciens pie Kates būs veiksmīgsMĀRIS wrote:Turpretim Kate pagaidām ir apstājusies vienā pavisam mazā ūdens peļķītē, un grozās turpat viņai apkārt. Jācer, ka vardes nebeigsies un tā turpināsies, lai M. Strazdam ar co. būtu vieglāk viņu atrast!
Nesapratu!Jamsis wrote: Atrast jau viņš atradīs, bet galvenais, lai izdodas noķert
Cik labi, ka cilvēkiem ir atmiņa! Es arī tās filmas esmu skatījies, un pa vairāki lāgi...!Made wrote:Filmā teikts, ka raidītāju var nolasīt 1 km radiusā.
Sveicināti!MĀRIS wrote:Nesapratu!Jamsis wrote: Atrast jau viņš atradīs, bet galvenais, lai izdodas noķertVai tad Viņam Kate ir jānoķer?! Es sapratu, ka M. Strazdam jānokļūst raidītāja uztveres zonā, lai varētu attālināti pieslēgties Kates raidītājam?! Ja kādam ir kāds precīzāks info, varbūt ieklidziniet?
Varbūt iedomājies līdzsvaram arī kādu fantastiski pozitīvu iznākumu?Emotion wrote:tad jau viņi ir pavisam tuvu. a ja nu Kate kautko nojautīs un paņems pēdu nezināmā virzienā?
M. Strazds jau par to rakstīja, ka tas būtu sliktākais scenārijs, jo spārnus nevar salīdzināt ar mašīnu. Atliek tikai cerēt, un novēlēt veiksmi,Emotion wrote:tad jau viņi ir pavisam tuvu. a ja nu Kate kautko nojautīs un paņems pēdu nezināmā virzienā?
Labrīt! par kādu filmu iet runa, var noskatīties krieviski?Made wrote:Filmā teikts, ka raidītāju var nolasīt 1 km radiusā.
Puiši, es ne visu sapratu) tas ir, lai saņemtu sīkāku informāciju, ar raidītāju? lai to izdarītu, jums ir jābūt noteiktā attālumā?Lielā_skudra wrote:Sveicināti!MĀRIS wrote:Nesapratu!Jamsis wrote: Atrast jau viņš atradīs, bet galvenais, lai izdodas noķertVai tad Viņam Kate ir jānoķer?! Es sapratu, ka M. Strazdam jānokļūst raidītāja uztveres zonā, lai varētu attālināti pieslēgties Kates raidītājam?! Ja kādam ir kāds precīzāks info, varbūt ieklidziniet?
Jaunumi! M.Strazds un co pagaidām atpūšas Ukrainas pilsētiņā Kamjanec Podilskij. Rīt dosies uz Moldovu Kati apciemot. Cik zinu , tad jātiek esot vismaz 600 m ( tā mana meita, kura ir kopā ar M.S. šajā ekspedīcijā, zināja teikt) attālumā lai nolasītu ziņas no raidītāja.
Ja izdosies pietiekoši tuvu pietuvināties, tad jā. Ja nē, tad skries pakaļ Katei tālāk, uz kurieni viņa pārcelsies!Emotion wrote:Tātad - šodien tā svarīgā diena!
Lai nolasītu datus no Kates raidītāja, Viņiem ir jāpiekļūst vismaz 600. metrus attālumā no Kates. Tās filmiņas ir LNT uzņemtas, un, es domāju, ka viņas nav kopētas citā valodā. Ja kļūdos - lūdzu labojiet mani.Smolyanka wrote: Puiši, es ne visu sapratu) tas ir, lai saņemtu sīkāku informāciju, ar raidītāju? lai to izdarītu, jums ir jābūt noteiktā attālumā?