Diskusijas

Locked
Made

Re: Diskusijas

Post by Made »

Tur viņi vēros mūs :D
Seruka

Post by Seruka »

Made wrote:Tur viņi vēros mūs :D
Jāpucē spalvas :D
mega2

Post by mega2 »

14:34 Uz šo brīdi mēs kopā ar Ozolu divatā vaktējam visas trīs ligzdas,vēl ir kādi 10 viesi un viss----pārējie pa salidojumu lidinās :lol: Liekas,ka ligzdu jaunatne būs pie jumsīm aizlaidusies :o 15:45 Nupat arī Ozols aizlaidās un jaunatne nevienā ligzdā tā arī nav parādījusies :o
mega2

Post by mega2 »

18:02 Uz šo brīdi vienīgā kustība ir pie zivjērgļiem---tur viens galīgi izbadējies jaunulis pieprasa ēsti :evil: Abās pārējās ligzdās pilnīgs tukšums un klusums :o Taisni garlaicīgi paliek un skumīgi :(
mega2

Post by mega2 »

18;41 Vai par laimi,vai nelaimi,tad ,kad pilnīgi nekas nenotiek ligzdās,kameras rāda visu dienu bez neviena pārrāvuma--savādi,laiks arī apmācies,saules nav,kas varētu iespaidot tos paneļus [nezinu,varbūt es te murgoju--garlaicīgi palika :evil: ]varbūt atkarīgs no cilvēku apmeklējuma forumā[daudzuma,tipa pārslodze,nezinu]--jā,tā starp citu---kā Jums tur pa Baltezeru iet,vai jau travkas katlu piebeidzāt un sākat lidināties????Ja kāds tiks pie datora,drīkst atbildēt :lol: :o :roll:
Murkjelis

Post by Murkjelis »

20:10 Atvēru kameras. Strādā divas. Abās jaunieši diezgan sinhroni sukā iekšā :)

Image
Made

Post by Made »

Nu tā, mīļie, esmu laikam pirmā, kas no tusa skaidrā pie datora :)
Ziņoju tiem, kas nobijās no tā, ka iekšā netiks, jo nezina šifru - bija iespējams iekļūt pirms tam, kad atlidoja raganas. Kā zināms, raganas lido baros. Viena bija avarējusi - trīs pārējās viņu atbuksēja ar visu nolauzto "veiņiku", pa tam lāgam izlūkragana jau bija apsekojusi situāciju - tauta visumā ir gatava nākt ārā no skapja arī bez visiem šifriem un kodiem, lai tikai dabūtu pazelēt travku. Tad nu murrādami klausījās un iztaujāja ornitologus. Brachux nemaz netika pie vārda, jo ornitologi, izrādās, paši visu var pastāstīt ne tikai par putniem, bet arī par kamerām un uzpariktēm. Bet vienalga - kameras vīrs ir un paliek ligzdu vērotāja labākais draugs - ja ornitologi dabūja katrs savu ligzdu ar ēdamzivi līdaciņu tajā, tad Jānis - četras ligzdas ar vienu zelta zivtiņu, jo viņam vajag burvju rīkus, lai savas četras aprūpētu. Ak, pareizi, viss atkarīgs no skatupunkta - galu galā arī līdaka nav nekāda ēdamzivs, bet vēlēšanos izpildītāja..:) Viss, ko tur labu sarakstījām, nāk no sirds un būs par svētību!

Es par tām zivīm tāpēc, ka pieminētās bija papīra zivis un tas neizraisīja forumiešu ierasto ZIVS!!!!! toties tieši pirms mani paķēra mājup īstās Raganiņas neparastās slota, Māris aiznesa palikušajiem patiešām patiešām ZIVIS!!!!

Es te iemetu žagariņu, lai citi pakur tālāk uguntiņu :P Konkrēti gribētos vēlreiz izlasīt travkas receptes :P Pavisam konkrēti gribētos redzēt te bildē Fredi - mēs viņu vērojām un viņš mūs :D Un gribētos laikam piesiet laiku - bija par maz, lai sapazītos :)
Hildina

Post by Hildina »

Made, Tu neesi te vienīgā skaidrā ! Arī es tur biju, ēdu, dzēru, pa ūsām tecēja, citugad atkal iešu..... :lol:
Made

Post by Made »

Re re, lai nu sāk atdzīvoties forums! Sveiciens tiem, kas sildīja māju !!!! Kamēr mūsējie vēl tepat lidinās, tas laikam kādam jādara :P
mega2

Post by mega2 »

Ja jau tā štelle bija pa īsu,tad vajadzēja pa taisno doties pie mūsu ērgļa uz Durbi,tur jau kuro stundu iet vaļā tāda disene,ka nenoklausīties,šobrīd 22:23 piemēram skan ''Zilie lini'' :lol:
La Marie

Post by La Marie »

...Māris laikam Roberta labākās copes vietas bija patukšojis, toties forumiešiem tika varen garšīgs kūpinājums no Kurzemes katla :)
Paldies visiem, kas bija, un paldies visiem, kas uz vakts palika, lai mēs visu zinātu un redzētu! ;)
d.e.

Post by d.e. »

Sveiki tie, kas šovakar vēroja putnus kamerās un arī tie, kas vēroja "putnus" Baltezerā :)
Es arī jau mājās...Man bija liels prieks satikt tik daudzus, kas te pirms tam tikai virtuāli bija iepazīti ! Forši cilvēciņi par ko es arī pirms tam nešaubījos. :)
Ornitologi bija sagatavojušies ne pa jokam un stāstītais tiešām bija gana interesanti, par ko liels paldies !
Raganiņu uznāciens kā jau solīts bija efektīgs, reāla travkas uzkoda tie čiekuri...Super ! :lol:
Māra atvestā Karpa (speciāli ar lielo K) - izcila ! Milzīga un garšīgāka par visgaršīgāko ! :)
Ar nepacietību sāku gaidīt, kur devusies Zīļuka/Upene un ceru jau drīz uzzināt kādu "adresīti" , kur būs vērojams viņas ceļš !
Padies visiem par jauko vakaru! :)

Foto...padalieties lūdzu ar bildēm kaut kādā veidā, varbūt Dropboxā var ko "iemest" vai kādā e-pastā...
Last edited by d.e. on 01 Aug 2015 23:42, edited 1 time in total.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Pievienojos d.e., tikšanās bija izdevusies jauka, prezentācijas un sarunas ar ornitologiem veldzējošas un izzinošas, paldies, paldies, paldies... Image
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
summerkid

Post by summerkid »

Labs vakars, es joprojām Baltezerā un lasu dienas jaunumus forumā. Pasākums bija jauks - i prezentācijas teicamas, i forumieši uzmanīgi klausītāji, i laiks nebija šausmīgs, i galds gards, i putni bija ciemā, i inteliģenti suņi, i zivs bija, i travka (košļājamā), i puķes, i pateicības...
Mazāk pie datora, vairāk pa āru, lai zemes kažokam nobraukt gar sānu.
summerkid

Post by summerkid »

Murķeļa nebija, bet zin ko? Tam Murķelim ir labi rīki zināmi, kā kolāžas uztaisīt, komiksus izveidot, tā pat derētu pieredzes apmaiņu sabīdīt, kā kurš ekrānu vēro un liek kopā bildi :roll:
summerkid

Post by summerkid »

Ps: te Baltezerā ir atstātas saulesbrilles un kaķa ausis uz stīpiņas, melnas. Mņau.
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Saulesbrilles bija ap to vietu, kur Maris Strazds sēdēja. Par kaķa ausīm jājautā Raganiņai, varbūt atšifrēs.
Iemesls, kāpēc ienācu... tāpat, kā summerkid gribēju atzīmēt visas sabiedrības atzinību Murkjeļa kolāžām, arī Murkjeļa un Ligzdas gariņa piemeklētām fotogrāfijām.
sanda

Post by sanda »

Prezentācijas Baltezerā un sarunas pēc tām ar ornitologiem bija ļoti interesantas :D , ornitologi atsaucīgi - necēla degunu mākoņos, bet centās paskaidrot :D , forumieši jauki (jaukāki par vidusmēru :lol: ).
Prezentācijas mūsu līmenim bija ļoti nopietnas - patiesi nopietns, izglītojošs pasākums :D
Ēdiens bija labs.
Vismaz viena ragana tiešām likās neparasta - visai patīkama :P
Māra karpu pat nespēju komentēt - varbūt kādreiz ēsta tikpat laba, bet labāka diez vai.
Hildina

Post by Hildina »

2.augusts 6.25 Labrīt ! Joprojām var balsot par 1 no stārķu vārdiem - pasteidzaties ! :D
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Labrīt :D

Paldies ornitologiem un mums visiem par jauko pasākumu :D
Tiklīdz man atsūtīs bildes, tūlīt pat ievietošu.

Būs labākas bildes, bet pagaidām šī.
Mājās palicējiem - tas ir Fredis :lol:

Image
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”