Tev rīt būs pa biksēm,es tev to kodu prasīšu 2 reiz-ieejot un izejot.

Pasteidzos pirmā un izdzēsuVērotāja wrote:Hildiņ, šoreiz neredzu kur jādzēš. Kur ir spams?Hildiņa wrote:Atkal kāds ielicis Spamu.......
LK noteikti visu piefiksēsLigzdas gariņš wrote:Mīlīšikuru atstāsim par galveno kārtības pieskatītāj rītdien forumā/ka nesanāk kā tai teicienā - кот из дома - мыши в пляс/
lai visi notikumi būtu piefiksēti un neviens spārnu vēziens nepalaists garām
varbūt kāds labprātīgi pieteiksies?!
Vērotāja wrote:Hildiņ, šoreiz neredzu kur jādzēš. Kur ir spams?Hildiņa wrote:Atkal kāds ielicis Spamu.......
Kas notiks, ja nezinās pareizo kodu? Metīs travkas katlā?!Ragana neparastā wrote:Pirmspēdējās Norādes.
1.No rīta pameklēt pa visām atvilknēm un skapjiem-Labu garastāvokli.Pie spoguļa paņemt līdzi Smaidu.Par pārējo pupu mizas.
2.Tātad ieejot tiks prasīt Kods-Šifrs.Citādi tālāk netiks.
3.Kad šis etaps tiks iziets,tad tiks pie nākamā.
4.Pēc nākamā iesiet cauri Travkas katlam.![]()
5.Un tikai tad tiksiet tur tālāk,tālāk,kur jūs jau gaidīs Citi Katli.![]()
P.S.Līdzi varat ņemt visu ko iegribas.Nu man tā rādās.
Travkas katlā metīs šā kā tāViky wrote:Kas notiks, ja nezinās pareizo kodu? Metīs travkas katlā?!
Ragana neparastā wrote:Pirmspēdējās Norādes.
1.No rīta pameklēt pa visām atvilknēm un skapjiem-Labu garastāvokli.Pie spoguļa paņemt līdzi Smaidu.Par pārējo pupu mizas.
Будьте добры, помедленнее!Ragana neparastā wrote:Pirmspēdējās Norādes.
ja nau tad pēc mūsu vizītes noteikti būsEmotion wrote:baltezerā ir elles gateris???
Vērotāja wrote:Pasākuma programma 1.augustam:
14.00 Ierašanās ...(piereģistrēšanās, sasveicināšanās, tualete, izvietošanās)
15.00 Mūsu cienījamo ornitologu prezentācijas par šogad vērotajām ligzdām, citas aktuālas tēmas
ap 17.30-18.00 Sēžamies pie galda...Uzēdam, diskutējam, jautājam, izklaidējamies
Nu, vai mēs gribam saglabāt intrigu - kurš ir kurš? Saprotu, ka pirmais Travkas katls būs jau pie VārtiemRagana neparastā wrote:Pie tam piesakoties ,gan jau ka būs vajadzīgs arī telefoniski--mēs varētu saglabāt intrigu,un pieteikties tikai pēc nikiem. Un arī satiekoties neatklāties,tas būtu interesanti-pie kopējā travkas katla pa vienam celties augšā un pārējiem apcerēt, kurš ir kurš.