Durberts is famous in Germany. a great online newspaper reports about his crash landing

84.600 Viewer have the Crash landing seen now

http://www.spiegel.de/video/bruchlandun ... 95686.html
Māri, ir kaut kas rakstīts par vides aizsardzības fondu un Durberta vārdu?MĀRIS wrote:Re-če-nu! Putniņš ar neeksistējošu vārdu /pēc vides aizsardz. fonda,utt domām/, pat Vācijā kļuvis par zvaigzni!
Ziluka, Durberts,...! Vai tad tie ir vārdi!!!Vērotāja wrote:Māri, ir kaut kas rakstīts par vides aizsardzības fondu un Durberta vārdu?MĀRIS wrote:Re-če-nu! Putniņš ar neeksistējošu vārdu /pēc vides aizsardz. fonda,utt domām/, pat Vācijā kļuvis par zvaigzni!
Iegāju viņu mājas lapā, nekā par putniem nemanīju. Toties ir sadaļa par sabiedrības līdzdalību
MĀRIS wrote: Visas nopietnās zivis tiek nestas no cita, daudz tālāka dīķa.
Piekrītu! Man pašam bija brīnums par to, ka nedzirdēju nevienu Durberta kliedzienu!woods wrote:It kā jau tu tur biji, bet nedomāju, ka biji īstajā vietā, citādi būtu noteikti dzirdējis Durbertu.
Māri, a Tev zivs bija?MĀRIS wrote:Piekrītu! Man pašam bija brīnums par to, ka nedzirdēju nevienu Durberta kliedzienu!woods wrote:It kā jau tu tur biji, bet nedomāju, ka biji īstajā vietā, citādi būtu noteikti dzirdējis Durbertu.
Vai tad Tu nezini kā sirēnu iedarbināt?MĀRIS wrote:Jūs i sivēn!
Man jau bail! Redzot, kā viņš apietas ar savējiem, ko viņš izdarīs ar mani - svešo!!!Emotion wrote:Vai tad Tu nezini kā sirēnu iedarbināt?MĀRIS wrote:Jūs i sivēn!![]()