Nepamanīju vai te kāds jau izlababoja vai nē, bet no rīta redzamā dzilna bija PELĒKĀ nevis zaļā dzilna. Zaļā dzilna Latvijā ir liels retums. Pelēkā (kas arī izskatās zaļa) samērā bieži sastopama un plaši izplatīta.Ligzdas gariņš wrote:Labu rītu!
Ogoote ir gan notikumiem bagāts rīts bijis
atrādījās mamma,gan paps un pats bērns...ciemiņi arīdzen
![]()
atliek tik visiem agrajiem putniņiem/notikumu fiksētājiem/teikt lielu paldies!
vēl viens agrais ciemiņš - Zaļā dzilna 5.46:
Paldies, CerambyX un roosaluristaja, ka esat klātCerambyX wrote:Nepamanīju vai te kāds jau izlababoja vai nē, bet no rīta redzamā dzilna bija PELĒKĀ nevis zaļā dzilna. Zaļā dzilna Latvijā ir liels retums. Pelēkā (kas arī izskatās zaļa) samērā bieži sastopama un plaši izplatīta.
P.S. - Ok, kolēģis roosaluristaja jau izrādās bija paspējis palabotBet nu - atkārtošana zināšanu māte
Man visu laiku bija tik bail, ka negadās kā Ozijam, āda ne uz priekšu, ne atpakaļ. Ja nu vienīgi Durbertam arī vecāki palīdzētu kā Harieta.lianaliesma wrote:20.53 Durberts gatavs kaut nožņaugties, bet to ādu nolēmis sastūķēt kaklā...
mega2 wrote:14:30 Domāja,domāja kamēr izdomāja---jāapguļas ,nu jau gadrīz visa ligzda pilna ar Durbertu--liels
prasās paklapēt pa muguriņu, lai tā ķeska krīt ātrāk tur kur jākrītlianaliesma wrote:Nu laikam visa šitā ambrāža notika, vecākiem klusām klātesot... sak, ko tev visu laiku mācījām? Tagad redzi pats - ēdamais jāapēd uzreiz, jo citādi to nenovēršami iekāros kāds cits.
20.53 Durberts gatavs kaut nožņaugties, bet to ādu nolēmis sastūķēt kaklā...
Noslēgums...- Es tak visu apēdu! Vai tad vēl ko atradi!
![]()
Man gan tomēr liekas, ka Roberts parādījās tikai uz "filmas" beigām, kad arī Durberta reakcija nomainījās uz ierasto spiegšanu, bet pirms tam bija kāds cits, iespējams, jaunulis.Jamsis wrote:Jā, gredzenu nemanīju, cerams Roberts ne svešs ērglis.Murkjelis wrote:Roberts? Gredzenu nebija.
Tad jau sanāk viss šis jandāliņš dēļ tēva, .... un "dzīvas" lerpatas norīšana arī
woods, es vēroju, kad Z-Floridas ligzdā mammai Džuljetai ādas murskulis bija apmeties ap knābi un nekādi negāja ne lejā, ne atpakaļ. Un tad bērns bija tik apķērīgs, ka atbrīvoja mammu! Atradu video...woods wrote:Man visu laiku bija tik bail, ka negadās kā Ozijam, āda ne uz priekšu, ne atpakaļ. Ja nu vienīgi Durbertam arī vecāki palīdzētu kā Harieta.