Toties skatos, ka tagad uzradās Miljuka

Nevienam nekāda skāde ar to nenodarās, viss aiziet ziedojumos arī no dzēstajiem vārdiem, varam likt visādus mīļvārdiņus

Tusiņš nav pārcelts. Viss paliek pa vecam.[/quoteVērotāja wrote:Ragana neparastā wrote:Labvakariņ.
Nu mīlīši,ko tik Jūs te neesat sadarījuši.Pietiek drusku nebūt ka jau vārdi tiek doti,tusiņš pārcelts.
Vai par indēm? Pie stārķiem http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... start=2840Maz-ko-zinu wrote:Labvakar! Nu beidzot man ir puslīdz internets un varu vērot un video skatīties. Lūdzu, atgādiniet, kurā forumā ir Māra Strazda pēdējā intervija - šeit vai pie stārķiem?
Vai atlikušie vārdu varianti paliks un mēs varam droši balsot?Jānis Ķuze wrote:Sveiki!
Māris Strazds lūdza noziņot vārda došanas sakarā: "Ziluka" nekvalificējas pēc noteikumiem, tāpēc no saraksta tiks izmesta ārā. Tā kā šim putnam vārds Zīļuka jau ir pielipis un ir aizgājis tautās, iesaku uz jaunā vārda došanas pasākumu skatīties kā uz "uzvārda" došanu. Tas būs visracionālāk:)
Bet man ir zināma Milda, kam 16 gadu un šī "vecā tante " ar savu vārdu ir apmierināta un klasesbiedri arī !Emotion wrote:Vērotāja wrote:Kad vedu suni uz apmācībām, tur arī bija kucīte Lora. Par Ziluku nobalsoju 5xViky wrote:Lora notiekti nevar atstāt! Tas ir suņu vārds. Mums laukos Lora
Nu jau Zīļuka pacēlās uz 2. vietu
Forši! man arī patīk Zīļuka. Ziluka...whatever...kāda starpība. Lai gan kāds LK forumā viņu regulāri pamanījās saukt arī par Zulikašis vārds viņai nes atpazīstamību vai visā pasaulē. Un arī pieaugušu stārķeni var saukt tikpat mīļi: Zīļuka.
PS. MIlda man asociējas tikai ar vecas tantes vārdu (piedodiet). Zīļuka nav veca tante
--------------
žēl gan, ka Zīļuku metīs ārā. man navcitu ideju, nepatīk neviens
Saprātīgi cilvēki nesāks kašķēties dēļ vārda un - vai tas ir tik svarīgi ? Vai te kādam tas ir dzīvības jautājums jeb tikai principa ? Mēs esam dažādi un katram patīk vai nepatīk kaut kas savs. Aizlidos ar jebkuru vārdu ...MĀRIS wrote:Ja godīgi man joprojām nav saprotama šī "Zīļukas" - "Ziluka" vārda izsvītrošana no saraksta, jo viņus abus zem šiem vārdiem "Ziluka" un "Ziluks" jau mēnešiem pazīst visā pasaulē, un man bail, ka pie "Baltezera" nesanāk kašķis šī lēmuma dēļ! Sajūta tāda, kad kāds ar dubļainu zābaku uzkāpj uz tīri izmazgāta palaga! Pieļauju, ka arī no LK foruma piedalījās balsošanā par šo vārdu!![]()
Noslēgumā Strazds aicināja ikvienu, kam ir zināms, kur padomju laikos noraka bīstamo ķimikāliju DDT, ziņot par to Latvijas Ornitoloģijas biedrībai, viņam personīgi vai medijiem.Zveeru_miile wrote:Sveiki!
Varbūt ne pa tēmu - bet kam īsti jāziņo par zināmajām ķimikāliju (arī DUSTA) norakšanas vietām? Vietējai vides pārvaldei vai kādam citam?
PALDIES!Vērotāja wrote:Noslēgumā Strazds aicināja ikvienu, kam ir zināms, kur padomju laikos noraka bīstamo ķimikāliju DDT, ziņot par to Latvijas Ornitoloģijas biedrībai, viņam personīgi vai medijiem.Zveeru_miile wrote:Sveiki!
Varbūt ne pa tēmu - bet kam īsti jāziņo par zināmajām ķimikāliju (arī DUSTA) norakšanas vietām? Vietējai vides pārvaldei vai kādam citam?
http://www.delfi.lv/mansdraugs/zveru-dz ... z3gbiXi7Sd
Ornitoloģijas biedrības kontakti http://www.lob.lv/lv/kontakti.php
p.s. Zveeru_miile, vai tiešām ir zināms, ka raka?