Es salīdzinājumā ar ziloni! Bet balss viņam noteikti ir skaļāka!Viky wrote: Mazā!? Lai nu kam, bet Durbertam noteikti nav mazs rumpītis

Es salīdzinājumā ar ziloni! Bet balss viņam noteikti ir skaļāka!Viky wrote: Mazā!? Lai nu kam, bet Durbertam noteikti nav mazs rumpītis
Vecākam burvīgs astes vēdeklis!Viky wrote:10:27 Atkal samainījās ar kokiem
Durberts uz ozolu
Vecāks uz egli
Tiko bija kaut kāds jampadracis ar Durberta spiegšanu un vēl kādu balsi!Hildiņa wrote:20.22 Kamera atkal rāda, bet neviena nav...
Ar kādām novērošanas?esmu ko palaidusi garām?melisa wrote:Kā diez norit darbiņi ar Durberta novērošanas uzpariktēm? Vai ir kas zināms?
Nu akumulatoru un saules paneļu nomaiņai utt. Mēs taču ziedojām naudiņu lai tas varētu notikt! Lai bez kameras pārrāvumiem varētu vērot Durbertu!Ragana neparastā wrote:Ar kādām novērošanas?esmu ko palaidusi garām?melisa wrote:Kā diez norit darbiņi ar Durberta novērošanas uzpariktēm? Vai ir kas zināms?
Un kur viņš dabūja to zivs asti ar ko ielidoja ligzdā šovakar?Made wrote:Interesanti, ka tajā video (kur Robertam pa priekšu ielido) Durberts atlidoja no dīķa (ja tajā pleķī ir dīķis), bet Robertu es pamanīju tikai jau tuvojamies no labās puses - vai viņš arī izlidoja no dīķa? vai Durberts vēro tieši pašu zveju?
Šeit komentāros atbildīgie cilvēki rakstīja, ka pāris nedēļas nepieciešamas, lai pasūtītās iekārtas nonāktu līdz Rīgai. Šis laiks vēl nav pagājis.melisa wrote:Kā diez norit darbiņi ar Durberta novērošanas uzpariktēm? Vai ir kas zināms?
melisa wrote:Kur viņš ņēma to zivs asti? Atlidoja ar zivs asti nagos? Pats noķēra?Ligzdas gariņš wrote:praktiski uz 2min. bij piekāpis DurBerts ar zivs asti un atkal aizlaida pasaulē